Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Kultivate Overshirt ST TUCKER Dusty Blue (2301040005 - 175)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,95 € 47,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Overshirt ST TUCKER Dusty Blue (2301040005 - 175)

Ontdek de tijdloze stijl van de Overshirt ST TUCKER Dusty Blue van Kultivate bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Comfort en kwaliteit in één. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van de Overshirt ST TUCKER Dusty Blue

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand moeten gaan. Daarom presenteren wij met trots de Overshirt ST TUCKER Dusty Blue, een meesterwerk van het gerenommeerde merk Kultivate. Dit overshirt is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit.

Waarom Kiezen voor de Overshirt ST TUCKER Dusty Blue?

De Overshirt ST TUCKER Dusty Blue is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt van 100% katoen, biedt dit overshirt ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De dusty blue kleur voegt een subtiele maar opvallende tint toe aan je garderobe, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag hebt of een formele bijeenkomst bijwoont, dit overshirt past zich moeiteloos aan jouw stijl aan.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de Overshirt ST TUCKER Dusty Blue echt onderscheidt, is de combinatie van kwaliteit en veelzijdigheid. Het merk Kultivate staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, wat duidelijk zichtbaar is in dit ontwerp. De stof voelt zacht aan op de huid en biedt tegelijkertijd de stevigheid die je verwacht van een premium kledingstuk. Bovendien is dit overshirt beschikbaar in verschillende Europese maten: S, M, L, en XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt.

Productdetails

De Overshirt ST TUCKER Dusty Blue valt onder de categorie Overhemden, specifiek binnen de subcategorie Overshirts. Dit maakt het een veelzijdig stuk dat je kunt dragen als een lichtgewicht jas of als een extra laag over je favoriete T-shirt. De dusty blue kleur zorgt voor een frisse, moderne uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken in je garderobe.

Maak een Statement met Kultivate

Door te kiezen voor de Overshirt ST TUCKER Dusty Blue, investeer je in een tijdloos stuk dat je stijl naar een hoger niveau tilt. Dit overshirt is ideaal voor mannen die hun garderobe willen uitbreiden met kwalitatieve en stijlvolle items. Het merk Kultivate staat synoniem voor eigentijdse mode met een klassieke twist, waardoor je altijd goed voor de dag komt.

Wacht Niet Langer

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de Overshirt ST TUCKER Dusty Blue. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie van Kultivate. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Wees er snel bij, want deze populaire items zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overshirt ST TUCKER Dusty Blue (2301040005 - 175)

Overshirt ST TUCKER Dusty Blue (2301040005 - 175)

119,95 € 47,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen