Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Kultivate Overshirt ST WARREN Egret (2301040004 - 226)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,95 € 47,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Overshirt ST WARREN Egret (2301040004 - 226)

Ontdek de tijdloze stijl en kwaliteit van de Kultivate Overshirt ST WARREN Egret. Een must-have voor elke man die stijl en comfort wil combineren. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

Overshirt ST WARREN Egret: Tijdloze Stijl en Ongeëvenaarde Kwaliteit

Ontdek de verfijnde elegantie van de Kultivate Overshirt ST WARREN Egret. Dit overshirt is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van stijl en verfijning. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen weekend of een geklede outfit voor een formele gelegenheid, dit overshirt biedt de perfecte balans tussen comfort en klasse.

Waarom Kiezen Voor de Overshirt ST WARREN Egret?

De Overshirt ST WARREN Egret onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze ontwerp. Gemaakt van 100% katoen, biedt dit overshirt een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Het beige kleurenschema zorgt voor een veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met verschillende stijlen en gelegenheden.

Unieke Verkooppunten

Wat de Overshirt ST WARREN Egret echt uniek maakt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking. Het merk Kultivate staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en compromisloze kwaliteit. Dit overshirt is geen uitzondering en biedt een perfecte pasvorm die je silhouet flatteert zonder in te boeten aan comfort.

Productdetails

De Overshirt ST WARREN Egret valt onder meerdere categorieën zoals Overhemden, Truien & Vesten en Overshirts. Verkrijgbaar in de Europese maten S, M, L en XL, biedt dit overshirt een perfecte pasvorm voor elke man. De beige kleur zorgt voor een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Het 100% katoenen materiaal zorgt niet alleen voor een zacht en comfortabel gevoel, maar ook voor een ademende stof die ideaal is voor elk seizoen. Dit maakt de Overshirt ST WARREN Egret tot een veelzijdig kledingstuk dat je het hele jaar door kunt dragen.

Maak Een Statement Met Kultivate

Of je nu een modebewuste professional bent of iemand die gewoon houdt van goed gemaakte kleding, de Overshirt ST WARREN Egret van Kultivate is een must-have in je garderobe. Het combineert moeiteloos stijl en functionaliteit, waardoor je altijd op je best voor de dag komt.

Bestel Nu en Ervaar de Verschil

Wacht niet langer en voeg de Overshirt ST WARREN Egret toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom zoveel mannen kiezen voor de kwaliteit en stijl van Kultivate. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil. Wees snel, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overshirt ST WARREN Egret (2301040004 - 226)

Overshirt ST WARREN Egret (2301040004 - 226)

119,95 € 47,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen