Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Kultivate Polo PL LAS PALMAS Sage Green (2201020406 - 542)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

54,95 € 21,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Polo PL LAS PALMAS Sage Green (2201020406 - 542)

Ontdek de Polo PL LAS PALMAS Sage Green van Kultivate bij Nieuwnieuw.com Herenmode! Een symbool van stijl en comfort, gemaakt van biologisch katoen. Upgrade nu je garderobe! #mode #herenmode

Lees de volledige productomschrijving

Polo PL LAS PALMAS Sage Green: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de Polo PL LAS PALMAS Sage Green, een meesterwerk van het gerenommeerde merk Kultivate. Deze polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een symbool van verfijning en comfort, ontworpen voor de moderne man die zowel stijl als functionaliteit waardeert.

Waarom Kiezen voor de Polo PL LAS PALMAS Sage Green?

De Polo PL LAS PALMAS Sage Green is meer dan alleen een mode-item. Het is een statement. Gemaakt van 82% biologisch katoen, 15% polyester en 3% elastaan, biedt deze polo een ongeëvenaarde combinatie van zachtheid, duurzaamheid en stretch. Dit betekent dat je niet alleen goed uitziet, maar je ook de hele dag comfortabel voelt, of je nu op kantoor bent of een ontspannen weekend doorbrengt.

Uitmuntende Kwaliteit en Vakmanschap

Elke Korte mouw polo van Kultivate wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd. De Sage Green kleur geeft een frisse, natuurlijke uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. De stof is ademend en licht, waardoor het ideaal is voor zowel warme zomerdagen als gelaagd onder een jas in de koelere maanden.

Veelzijdigheid voor Elke Gelegenheid

Of je nu een casual dag op het werk hebt of een formele bijeenkomst bijwoont, de Polo PL LAS PALMAS Sage Green past zich moeiteloos aan jouw stijl aan. Combineer het met een nette broek voor een geklede look of draag het met een jeans voor een meer ontspannen uitstraling. De veelzijdigheid van deze T-shirts & Polo's maakt het een onmisbaar item in elke herengarderobe.

Beschikbare Maten en Kleuren

De Polo PL LAS PALMAS Sage Green is beschikbaar in de Europese maten S, M en L, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. De groene kleur voegt een vleugje frisheid toe aan je kledingcollectie, waardoor je altijd stijlvol en modern voor de dag komt.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode zijn we trots op ons uitgebreide assortiment aan topmerken en de nieuwste collecties. De Polo PL LAS PALMAS Sage Green is slechts een van de vele hoogwaardige producten die we aanbieden. Bezoek onze Nieuwe collectie en ontdek meer stijlvolle en comfortabele opties die perfect bij jouw levensstijl passen.

Wacht Niet Langer

Ervaar zelf de perfecte mix van stijl en comfort met de Polo PL LAS PALMAS Sage Green. Bezoek onze website en voeg dit veelzijdige en stijlvolle kledingstuk vandaag nog toe aan je garderobe. Mis deze kans niet om je kledingcollectie te upgraden met de nieuwste trends van Kultivate. Bestel nu en geniet van een geheel nieuwe outfit voor elke gelegenheid!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo PL LAS PALMAS Sage Green (2201020406 - 542)

Polo PL LAS PALMAS Sage Green (2201020406 - 542)

54,95 € 21,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen