Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Kultivate Polo PL PABLO Army (2101050000 - 352)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 34,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Polo PL PABLO Army (2101050000 - 352)

Voeg de Polo PL PABLO Army toe aan je collectie en maak een stijlvol statement! Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met deze must-have polo van Kultivate. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

Polo PL PABLO Army: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de Kultivate Polo PL PABLO Army, een must-have voor elke modebewuste man. Deze polo combineert moeiteloos stijl en comfort, waardoor het de ideale keuze is voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dagje uit plant of een formele bijeenkomst hebt, deze polo biedt de perfecte balans tussen nonchalance en elegantie.

Waarom Kiezen voor de Polo PL PABLO Army?

De Polo PL PABLO Army is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt van 100% conventioneel katoen, biedt deze polo een ongeëvenaard comfort dat je de hele dag door zult waarderen. De groene kleur voegt een vleugje frisheid toe aan je garderobe, terwijl de hoogwaardige stof zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

Unieke Verkooppunten

Deze polo valt onder de categorieën T-shirts & Polo's, en biedt een veelzijdigheid die moeilijk te evenaren is. Het is beschikbaar in verschillende Europese maten, waaronder S, M, L, XL en XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm is. De Polo PL PABLO Army is een onderdeel van de nieuwe collectie van Kultivate, wat betekent dat je een modern en up-to-date ontwerp draagt.

Details van de Polo PL PABLO Army

Deze polo behoort tot de categorieën korte mouw polo's en nieuwe collectie, en is een perfecte aanvulling op elke garderobe. De groene kleur maakt het een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer formele uitstraling met een nette broek, deze polo past perfect bij elke stijl.

Maak een Stijlvol Statement

De Polo PL PABLO Army van Kultivate is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort. Het is een kledingstuk dat je zelfvertrouwen een boost geeft en je helpt om je persoonlijke stijl te uiten. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze polo een investering in je garderobe die zich keer op keer zal bewijzen.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de Polo PL PABLO Army toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Kultivate. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze polo een favoriet is onder modebewuste mannen. Wees er snel bij, want deze populaire items zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo PL PABLO Army (2101050000 - 352)

Polo PL PABLO Army (2101050000 - 352)

69,95 € 34,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen