Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Kultivate Sweater KN JIMMY Ecru (2001050008 - 203)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Sweater KN JIMMY Ecru (2001050008 - 203)

Ontdek de elegantie van de Sweater KN JIMMY Ecru van Kultivate. Een must-have voor de moderne man. Bestel nu en ervaar luxe en comfort bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Sweater KN JIMMY Ecru

Welkom bij Nieuwnieuw.com Herenmode, waar stijl en kwaliteit samenkomen. Vandaag presenteren we met trots de Sweater KN JIMMY Ecru, een meesterwerk van het gerenommeerde merk Kultivate. Deze sweater is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en moderniteit.

Waarom de Sweater KN JIMMY Ecru een Must-Have is

De Sweater KN JIMMY Ecru is ontworpen voor de moderne man die houdt van een tijdloze, maar toch eigentijdse look. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 77% katoen en 23% nylon, biedt deze sweater een ongeëvenaarde combinatie van comfort en duurzaamheid. De zachte, beige kleur maakt het een veelzijdige aanvulling op elke garderobe, perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de Sweater KN JIMMY Ecru echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de superieure afwerking. De fijne breistructuur en de subtiele, maar stijlvolle ecru tint zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet. Bovendien is deze sweater verkrijgbaar in verschillende Europese maten (S, M, L, XL), zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt.

Stijl en Kwaliteit van Kultivate Truien

De Sweater KN JIMMY Ecru valt onder de categorieën Truien en Truien & Vesten, en maakt deel uit van de nieuwe collectie van Kultivate. Dit merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen, waardoor je altijd verzekerd bent van een product dat zowel stijlvol als duurzaam is.

Een Tijdloze Aanvulling op Jouw Garderobe

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele sweater voor een ontspannen weekend of een stijlvolle optie voor een zakelijke bijeenkomst, de Sweater KN JIMMY Ecru biedt het allemaal. De veelzijdigheid van deze sweater maakt het een onmisbaar item in de garderobe van elke modebewuste man.

Grijp Nu Je Kans!

Wacht niet langer en voeg de Sweater KN JIMMY Ecru vandaag nog toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom Nieuwnieuw.com Herenmode dé bestemming is voor de nieuwste trends en de beste kwaliteit in herenmode. Bestel nu en ervaar zelf de luxe en het comfort van Kultivate.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sweater KN JIMMY Ecru (2001050008 - 203)

Sweater KN JIMMY Ecru (2001050008 - 203)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen