Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Kultivate Sweater LS SOBE Blanc de Blanc (2301030600 - 123)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Sweater LS SOBE Blanc de Blanc (2301030600 - 123)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Sweater LS SOBE Blanc de Blanc van Kultivate. Perfecte pasvorm, 100% biologisch katoen, duurzaamheid. Upgrade je garderobe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Sweater LS SOBE Blanc de Blanc: Tijdloze Elegantie voor de Moderne Man

Ontdek de Truien van Kultivate, waar stijl en comfort samenkomen in de Sweater LS SOBE Blanc de Blanc. Deze sweater, gemaakt van 100% biologisch katoen, biedt een ongeëvenaarde combinatie van kwaliteit en duurzaamheid. Perfect voor elke gelegenheid, van een casual dagje uit tot een formele bijeenkomst.

Waarom Kiezen voor de Sweater LS SOBE Blanc de Blanc?

Bij Kultivate draait alles om het creëren van kleding die niet alleen goed aanvoelt, maar er ook fantastisch uitziet. De Sweater LS SOBE Blanc de Blanc is geen uitzondering. Deze sweater biedt een perfecte pasvorm en is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. De frisse witte kleur past bij elke outfit en voegt een vleugje verfijning toe aan je garderobe.

Unieke Verkooppunten

Wat deze sweater echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de toewijding aan duurzaamheid. Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze sweater niet alleen zacht en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat je je de hele dag fris en comfortabel voelt, ongeacht de temperatuur.

Daarnaast is de Sweater LS SOBE Blanc de Blanc een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items uit je garderobe. Of je nu kiest voor een casual look met jeans en sneakers, of een meer formele uitstraling met een nette broek en schoenen, deze sweater past perfect bij elke stijl.

Productdetails

De Sweater LS SOBE Blanc de Blanc valt onder de categorieën Sweaters, Merken, Truien, Nieuwe collectie, Truien, Truien, en Kultivate. Met de kleur wit en Europese maten S, M, L en XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar.

Actie en Exclusiviteit

Wacht niet langer en voeg de Sweater LS SOBE Blanc de Blanc toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom Kultivate de favoriete keuze is voor herenmode. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een tijdloos en veelzijdig kledingstuk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sweater LS SOBE Blanc de Blanc (2301030600 - 123)

Sweater LS SOBE Blanc de Blanc (2301030600 - 123)

59,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen