Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Kultivate Zwemshort S CITRUS Charlock (2301025806 - 580)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

54,95 € 27,47

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Zwemshort S CITRUS Charlock (2301025806 - 580)

Ontdek de Zwemshort S CITRUS Charlock van Kultivate - de perfecte mix van stijl en comfort voor zonnige dagen! Bestel nu en ervaar zelf waarom deze zwemshort een favoriet is onder onze klanten. Wees er snel bij, want op = op!

Lees de volledige productomschrijving

Zwemshort S CITRUS Charlock: De Perfecte Keuze voor Zomerse Dagen

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Kultivate Zwemshort S CITRUS Charlock. Deze zwemshort is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en een eigentijdse uitstraling. Of je nu ontspant aan het strand, een duik neemt in het zwembad of geniet van een zonnige dag in het park, deze zwemshort biedt alles wat je nodig hebt.

Waarom de Zwemshort S CITRUS Charlock?

De Zwemshort S CITRUS Charlock is meer dan alleen een zwemshort; het is een statement. Gemaakt van 92% gerecycled polyester en 8% spandex, biedt deze short niet alleen duurzaamheid maar ook flexibiliteit en comfort. De levendige gele kleur zorgt ervoor dat je opvalt, waar je ook bent. Deze zwemshort is een essentieel onderdeel van de Badmode collectie van Kultivate, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen.

Unieke Verkooppunten

Wat deze zwemshort echt uniek maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een modern design. De stof is sneldrogend en ademend, wat betekent dat je je de hele dag fris en comfortabel voelt. Bovendien is de short beschikbaar in verschillende Europese maten (S, M, L), zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. De Zwemshort S CITRUS Charlock valt onder verschillende categorieën zoals Zwemshorts, Merken, Badmode, en de Nieuwe collectie van Kultivate.

Details van de Zwemshort S CITRUS Charlock

De zwemshort is vervaardigd uit 92% gerecycled polyester en 8% spandex, wat zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke keuze. De levendige gele kleur is perfect voor zomerse dagen en zorgt ervoor dat je altijd in stijl bent. De short is verkrijgbaar in de maten S, M en L, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden. Kultivate heeft met deze zwemshort een product gecreëerd dat zowel functioneel als modieus is.

Grijp Nu Je Kans!

Wacht niet langer en voeg de Zwemshort S CITRUS Charlock toe aan je garderobe. Deze zwemshort is een must-have voor elke modebewuste man. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Kultivate. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze zwemshort een favoriet is onder onze klanten. Wees er snel bij, want deze populaire zwemshort is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zwemshort S CITRUS Charlock (2301025806 - 580)

Zwemshort S CITRUS Charlock (2301025806 - 580)

54,95 € 27,47

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen