Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Kultivate Zwemshort S FLORIS Allure (2301025802 - 693)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate Zwemshort S FLORIS Allure (2301025802 - 693)

Ontdek de perfecte Zwemshort S FLORIS Allure van Kultivate voor een stijlvolle en duurzame zomerlook. Bestel nu en ervaar het verschil met snelle levering en uitstekende service!

Lees de volledige productomschrijving

Zwemshort S FLORIS Allure: De Perfecte Zwemshort voor Elke Zomer

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Zwemshort S FLORIS Allure van Kultivate. Deze zwemshort is ontworpen voor de moderne man die zowel modieus als milieubewust wil zijn. Gemaakt van 92% gerecycled polyester en 8% spandex, biedt deze zwemshort niet alleen een geweldige pasvorm, maar draagt hij ook bij aan een duurzamere wereld.

Waarom Kiezen voor de Zwemshort S FLORIS Allure?

De Zwemshort S FLORIS Allure onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen. De paarse kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je strand- of zwembadoutfit, terwijl de duurzame stof zorgt voor langdurig draagcomfort. Deze zwemshort is perfect voor elke gelegenheid, of je nu een dagje aan het strand doorbrengt of een duik neemt in het zwembad.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze zwemshort echt bijzonder maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. De spandex in de stof zorgt voor extra stretch, waardoor je vrij kunt bewegen zonder beperkingen. Daarnaast is de zwemshort verkrijgbaar in verschillende Europese maten, waaronder S, M en L, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. Als onderdeel van de Badmode collectie van Kultivate, ben je verzekerd van een trendy en eigentijdse look.

Productdetails

De Zwemshort S FLORIS Allure valt onder verschillende categorieën zoals Zwemshorts, Merken, Badmode, Nieuwe collectie, en Kultivate. Dit maakt het eenvoudig om deze zwemshort te vinden en te combineren met andere items uit onze uitgebreide collectie. De paarse kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, perfect voor de modebewuste man.

Een Stap Naar Duurzaamheid

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om duurzame mode aan te bieden zonder concessies te doen aan stijl. De Zwemshort S FLORIS Allure is een uitstekend voorbeeld van hoe mode en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Door te kiezen voor gerecycled polyester, helpen we de impact op het milieu te verminderen en dragen we bij aan een groenere toekomst.

Koop Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de Zwemshort S FLORIS Allure toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek hoe deze zwemshort je zomeroutfits naar een hoger niveau tilt. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Mis deze kans niet om een stijlvol en duurzaam item aan je collectie toe te voegen!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zwemshort S FLORIS Allure (2301025802 - 693)

Zwemshort S FLORIS Allure (2301025802 - 693)

59,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen