Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Lacoste Korte Mouw Polo's RILL (PH5522-41 - T01)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 120,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Lacoste Korte Mouw Polo's RILL (PH5522-41 - T01)

Ontdek de tijdloze klasse van Lacoste Korte Mouw Polo's. Verfijning, kwaliteit en perfecte pasvorm voor elke man. Kies voor Lacoste en omarm een levensstijl van elegantie. Bezoek Nieuwnieuw.com en verrijk je garderobe vandaag nog.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Lacoste Korte Mouw Polo's

De zoektocht naar de perfecte garderobe is een reis vol ontdekkingen en keuzes. In deze reis staat één merk symbool voor tijdloze elegantie en onberispelijke kwaliteit: Lacoste. De Lacoste Korte Mouw Polo's RILL (PH5522-41 - T01) vertegenwoordigen meer dan alleen een kledingstuk; ze zijn een statement van verfijning en een ode aan de moderne man.

Een Symbool van Verfijning

De Lacoste polo's zijn niet zomaar een onderdeel van je garderobe; ze zijn het hart van je persoonlijke stijl. Deze polo's, beschikbaar in de serene kleur blauw, bieden een perfect evenwicht tussen casual comfort en formele finesse. De subtiele elegantie maakt het een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid, van een ontspannen weekenduitje tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst.

Kwaliteit die Spreekt

Elke Lacoste polo is vervaardigd met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Het gebruik van 100% katoen zorgt niet alleen voor een ademend comfort, maar ook voor een duurzaamheid die de tand des tijds doorstaat. Het is deze toewijding aan kwaliteit die Lacoste onderscheidt en waarom de man die waarde hecht aan zowel stijl als substantie, keer op keer voor Lacoste kiest.

De Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan maten, van 3 tot 8, is er een Lacoste polo voor elke man. De perfecte pasvorm benadrukt het silhouet op een subtiele manier, waardoor je er op je best uitziet en je ook zo voelt. Het is deze belofte van een onberispelijke pasvorm die de Lacoste polo's tot een onmisbaar onderdeel van de moderne herengarderobe maakt.

Ontdek de Nieuwe Collectie

De Lacoste Korte Mouw Polo's RILL zijn slechts een voorproefje van de nieuwe collectie die wacht om ontdekt te worden. Elke polo vertelt een verhaal, een verhaal van erfgoed, innovatie en stijl die de tand des tijds doorstaat. Het is tijd om jezelf te trakteren op een stukje van deze tijdloze klasse.

Een Uitnodiging tot Elegantie

Het moment is aangebroken om de stap te zetten naar een wereld waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan. De Lacoste Korte Mouw Polo's RILL nodigen je uit om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die weten wat ze willen en die kiezen voor niets minder dan het beste. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en ontdek vandaag nog wat Lacoste te bieden heeft.

Laat je leiden door je verlangen naar het uitzonderlijke en maak de keuze voor Lacoste. Het is meer dan een merk; het is een levensstijl. Bezoek Nieuwnieuw.com en laat je inspireren door de nieuwste collecties die wachten om jouw garderobe te verrijken. Jouw reis naar de ultieme stijl begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte Mouw Polo's RILL (PH5522-41 - T01)

Korte Mouw Polo's RILL (PH5522-41 - T01)

€ 120,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen