Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Lacoste Korte Mouw Polo's SINOPLE (PH4012-41 - YZP)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 110,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Lacoste Korte Mouw Polo's SINOPLE (PH4012-41 - YZP)

Ontdek de tijdloze klasse van Lacoste Polo's bij Nieuwnieuw.com! Perfecte pasvorm, superieure kwaliteit en ongeëvenaarde stijl. Transformeer je stijl vandaag nog! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Lacoste Polo's

In de wereld van herenmode staat één merk synoniem voor tijdloze elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit: Lacoste. Bekend om zijn iconische polo's, heeft Lacoste zich gevestigd als een bastion van verfijning en stijl. De Korte Mouw Polo's SINOPLE (PH4012-41 - YZP) zijn hier geen uitzondering op. Deze collectie, die deel uitmaakt van de nieuwste aanwinsten op Nieuwnieuw.com, belichaamt de essentie van comfort gecombineerd met stijl, perfect voor de moderne man die waarde hecht aan zowel kwaliteit als esthetiek.

Een Symbool van Verfijning

Het dragen van een Lacoste polo is meer dan alleen een modekeuze; het is een statement. Het groene kleurenpalet van de Korte Mouw Polo's SINOPLE weerspiegelt een verbinding met de natuur en straalt een rustige, maar zelfverzekerde energie uit. Deze polo's, vervaardigd uit 100% katoen, beloven niet alleen ultiem comfort maar ook een duurzaamheid die de tand des tijds doorstaat. De zorgvuldig geselecteerde maten, variërend van 3 tot 8, zorgen ervoor dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden, waardoor hij zich op zijn best voelt en er ook zo uitziet.

De Kracht van Een Goed Poloshirt

In de garderobe van elke man zou een goed poloshirt niet mogen ontbreken. De veelzijdigheid van de Korte Mouw Polo's SINOPLE maakt ze tot een onmisbaar kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een casual bijeenkomst met vrienden of een meer formele gelegenheid, deze polo's bieden de drager een gevoel van verfijnde nonchalance. Gecombineerd met een goede jeans of chino, creëren ze een look die zowel stijlvol als toegankelijk is.

Een Investering in Kwaliteit

Bij Lacoste draait alles om de kwaliteit van het materiaal en de afwerking. De Korte Mouw Polo's SINOPLE zijn het toonbeeld van deze toewijding. Elke polo is zorgvuldig ontworpen om niet alleen vandaag de dag indruk te maken, maar ook jarenlang een favoriet te blijven in elke garderobe. De investering in een Lacoste polo is dus niet zomaar een aankoop; het is een investering in duurzame stijl.

Maak deel uit van de Lacoste Erfenis

Door te kiezen voor een Lacoste polo uit de Nieuwnieuw.com collectie, kies je niet alleen voor een kledingstuk van hoge kwaliteit, maar word je ook deel van een rijke traditie van sportieve elegantie en innovatief design. Lacoste is meer dan een merk; het is een erfgoed dat generaties mannen heeft geïnspireerd om met vertrouwen hun eigen pad te volgen.

Ontdek Jouw Perfecte Polo Vandaag Nog

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de tijdloze elegantie van Lacoste's Korte Mouw Polo's SINOPLE. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek hoe deze polo's je dagelijkse stijl kunnen transformeren. Met een aanbod dat perfecte pasvormen, superieure kwaliteit en ongeëvenaarde stijl combineert, is er geen betere tijd dan nu om jezelf te trakteren op een stukje modegeschiedenis. Laat je inspireren door de collectie en vind de polo die niet alleen je outfit, maar ook je uitstraling naar een hoger niveau tilt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Korte Mouw Polo's SINOPLE (PH4012-41 - YZP)

Korte Mouw Polo's SINOPLE (PH4012-41 - YZP)

€ 110,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen