Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Michaelis CARDIGAN FULL ZIP NAVY Navy (PMVJ10005B)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 34,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Michaelis CARDIGAN FULL ZIP NAVY Navy (PMVJ10005B)

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met de CARDIGAN FULL ZIP NAVY van Michaelis. Een tijdloze aanwinst voor elke garderobe. Mis deze kans niet!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Stijl en Comfort met de CARDIGAN FULL ZIP NAVY

Bij Michaelis draait alles om het creëren van kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook een gevoel van luxe en comfort biedt. De CARDIGAN FULL ZIP NAVY is een perfect voorbeeld van deze filosofie. Dit vest is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en klasse, ontworpen voor de moderne man die weet wat hij wil.

Een Tijdloze Aanwinst voor Elke Garderobe

De CARDIGAN FULL ZIP NAVY is meer dan alleen een vest; het is een tijdloze aanvulling op elke garderobe. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit vest een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De diepe navy kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, waardoor het geschikt is voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom Kiezen voor de CARDIGAN FULL ZIP NAVY?

Wat dit vest echt uniek maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. De volledige ritssluiting zorgt voor een veelzijdige look, terwijl de fijne afwerking en het oog voor detail getuigen van vakmanschap. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, de CARDIGAN FULL ZIP NAVY biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl.

Details die Ertoe Doen

De CARDIGAN FULL ZIP NAVY valt onder verschillende categorieën zoals Vesten en Truien, en maakt deel uit van de nieuwste collectie van Michaelis. Beschikbaar in de Europese maten L, M, XL en XXL, is dit vest ontworpen om perfect te passen bij elke man. De navy kleur is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor het een onmisbare aanvulling is op je collectie truien en vesten.

Een Verfijnde Keuze voor de Moderne Man

De CARDIGAN FULL ZIP NAVY van Michaelis is de ideale keuze voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Dit vest biedt niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook een ongeëvenaard comfort, waardoor je er altijd op je best uitziet en je goed voelt.

Mis Deze Kans Niet!

Wacht niet langer en voeg de CARDIGAN FULL ZIP NAVY vandaag nog toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie truien en vesten van Michaelis. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte mix van stijl en comfort. Wees er snel bij, want deze exclusieve collectie is beperkt beschikbaar!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CARDIGAN FULL ZIP NAVY Navy (PMVJ10005B)

CARDIGAN FULL ZIP NAVY Navy (PMVJ10005B)

69,95 € 34,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen