Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Michaelis PULLOVER HALF ZIP Navy (PMVJ10004C)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Michaelis PULLOVER HALF ZIP Navy (PMVJ10004C)

Voeg nu de stijlvolle en comfortabele PULLOVER HALF ZIP Navy toe aan je collectie! Ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van Michaelis op Nieuwnieuw.com Herenmode. Bestel vandaag nog en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

PULLOVER HALF ZIP Navy (PMVJ10004C) - De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Michaelis PULLOVER HALF ZIP Navy (PMVJ10004C). Deze pullover is een essentieel kledingstuk voor elke modebewuste man. Of je nu een casual dag hebt of je moet kleden voor een formele gelegenheid, deze pullover biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Waarom Kiezen voor de PULLOVER HALF ZIP Navy?

De PULLOVER HALF ZIP Navy is meer dan alleen een trui; het is een statement van verfijnde smaak en moderne elegantie. Gemaakt door het gerenommeerde merk Michaelis, staat deze pullover garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Het half-zip ontwerp geeft het een eigentijdse twist, terwijl de diepe navy kleur een tijdloze aantrekkingskracht biedt.

Unieke Verkooppunten

Wat deze pullover echt bijzonder maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp. De stof voelt zacht aan op de huid en biedt een uitstekende warmte-isolatie zonder zwaar aan te voelen. Het half-zip detail zorgt voor een veelzijdige look die zowel casual als gekleed gedragen kan worden. Bovendien is de pullover beschikbaar in verschillende Europese maten: L, M, XL en XXL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Productdetails

De PULLOVER HALF ZIP Navy valt onder meerdere categorieën zoals Merken, Truien, Pullovers, en de Nieuwe collectie. Het is een veelzijdig kledingstuk dat perfect past binnen de categorie Truien & Vesten. De navy kleur geeft het een klassieke uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken in je garderobe.

Waarom Wachten?

Wacht niet langer en voeg de PULLOVER HALF ZIP Navy (PMVJ10004C) toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe deze pullover je stijl naar een hoger niveau kan tillen. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van Michaelis. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met dit veelzijdige en stijlvolle kledingstuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
PULLOVER HALF ZIP Navy (PMVJ10004C)

PULLOVER HALF ZIP Navy (PMVJ10004C)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen