Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Michaelis SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Michaelis SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A)

Ontdek de elegantie van de SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A) van Michaelis. Een must-have voor elke modebewuste man. Bestel nu en ervaar perfectie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A)

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode draait alles om stijl, klasse en kwaliteit. Ons nieuwste aanbod, de SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A), belichaamt deze waarden perfect. Dit overhemd van het gerenommeerde merk Michaelis is een must-have voor elke modebewuste man.

Waarom Kiezen voor de SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White?

De SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White is meer dan zomaar een overhemd. Het is een statement van verfijning en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit overhemd niet alleen een uitstekende pasvorm maar ook een ongeëvenaard comfort. De cutaway kraag voegt een modern tintje toe aan een klassiek ontwerp, waardoor het perfect is voor zowel formele als casual gelegenheden.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt uniek maakt, is de aandacht voor detail en vakmanschap van Michaelis. Elk aspect van het ontwerp is zorgvuldig overwogen om een product te creëren dat zowel stijlvol als functioneel is. De lange mouwen maken het ideaal voor de koelere maanden, terwijl de witte kleur een tijdloze elegantie uitstraalt die nooit uit de mode raakt.

Productdetails

De SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White valt onder meerdere categorieën, waaronder Lange mouw overhemden, Merken, Nieuwe collectie, en uiteraard Overhemden. Het is beschikbaar in confectiematen 42 en 44, wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor verschillende lichaamsbouw.

De Perfecte Aanvulling op Jouw Garderobe

Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een casual avondje uit, de SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White is de perfecte keuze. Het combineert moeiteloos met een nette broek voor een formele look of met een spijkerbroek voor een meer ontspannen uitstraling. Dit overhemd biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl te uiten.

Actie: Koop Nu en Ervaar de Perfectie

Wacht niet langer en voeg de SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A) van Michaelis toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom dit overhemd een onmisbaar item is voor elke modebewuste man. Bestel vandaag nog en geniet van de exclusieve kwaliteit en stijl die alleen Nieuwnieuw.com Herenmode kan bieden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A)

SHIRT CUTAWAY SF SCC WHITE White (PMVH10002A)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen