Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

New Zealand Auckland New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY (23CN506 - 1752)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,95 € 35,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

New Zealand Auckland New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY (23CN506 - 1752)

Voeg klasse en comfort toe aan je garderobe met het New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY. Ontworpen voor stijlvolle mannen die kwaliteit waarderen. Bestel nu en upgrade je look!

Lees de volledige productomschrijving

New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY (23CN506 - 1752)

Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van het New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY. Dit overhemd is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, ontworpen voor de moderne man die kwaliteit en mode waardeert.

Waarom kiezen voor het New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY?

Het New Zealand Auckland overhemd onderscheidt zich door zijn hoogwaardige materialen en tijdloze design. Gemaakt van 65% linnen en 35% katoen, biedt dit overhemd een ongeëvenaard comfort en ademend vermogen, ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden. De lange mouwen en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet, of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een ontspannen weekend plant.

Unieke Verkoopargumenten

Dit overhemd is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het gebruik van linnen en katoen zorgt voor een luxe uitstraling en een zachte touch op de huid. De ademende stoffen maken het een uitstekende keuze voor elke seizoen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van comfort en stijl. Bovendien is het overhemd verkrijgbaar in Europese maten S, M en L, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Productdetails

Het New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, en Overhemden. Het combineert de robuustheid van militaire stijl met de verfijning van moderne mode, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je garderobe. De subtiele details en de hoogwaardige afwerking maken dit overhemd een must-have voor elke modebewuste man.

Maak een Statement met New Zealand Auckland

Voeg een vleugje klasse en verfijning toe aan je dagelijkse look met het New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY. Dit overhemd is ontworpen om indruk te maken en je zelfvertrouwen een boost te geven. Het is de perfecte keuze voor mannen die hun persoonlijke stijl willen versterken en zich willen onderscheiden van de massa.

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige en stijlvolle overhemd toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van New Zealand Auckland. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van dit unieke kledingstuk. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een item dat zowel modieus als functioneel is.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY (23CN506 - 1752)

New Zealand Auckland Overhemd ACTIVE ARMY (23CN506 - 1752)

89,95 € 35,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen