Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Polo Allover Printed Cobalt (24380424 - 035)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Polo Allover Printed Cobalt (24380424 - 035)

De Polo Allover Printed Cobalt is een must-have voor de moderne man. Gemaakt van 100% katoen, biedt het stijl, comfort en veelzijdigheid voor elke gelegenheid. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Lees de volledige productomschrijving

Polo Allover Printed Cobalt: Een Must-Have voor de Moderne Man

De Polo Allover Printed Cobalt (24380424 - 035) van No Excess is een essentieel kledingstuk voor elke stijlvolle man. Deze polo combineert moeiteloos een casual uitstraling met een verfijnde touch, waardoor het perfect is voor zowel informele als formele gelegenheden. Gemaakt van 100% katoen, biedt deze polo niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid en een luxe gevoel.

Waarom Kiezen voor de Polo Allover Printed Cobalt?

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een manier om jezelf uit te drukken. De Polo Allover Printed Cobalt is ontworpen met oog voor detail en stijl, waardoor het een unieke toevoeging is aan je garderobe. De blauwe kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, terwijl het allover printontwerp een speelse twist toevoegt aan je outfit.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze polo echt onderscheidt, zijn de unieke verkoopargumenten die het biedt:

  • Topkwaliteit: Gemaakt van 100% katoen, biedt deze polo ultiem comfort en ademend vermogen, ideaal voor elke dag.
  • Stijlvol Ontwerp: Het allover printontwerp en de blauwe kleur maken deze polo een opvallend stuk dat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke man.
  • Beschikbare Maten: Verkrijgbaar in Europese maten S, M, L en XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Productdetails

De Polo Allover Printed Cobalt valt onder verschillende categorieën, waaronder Korte mouw polo's, T-shirts & Polo's, en Merken. Dit maakt het gemakkelijk om deze polo te vinden en te combineren met andere items uit onze uitgebreide collectie.

Voeg Deze Polo Toe aan Jouw Collectie

Wacht niet langer en voeg de Polo Allover Printed Cobalt vandaag nog toe aan je garderobe. Deze polo is een perfecte mix van stijl, comfort en veelzijdigheid, en is een must-have voor elke modebewuste man. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de volledige collectie van No Excess. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die deze polo te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze populaire polo is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Allover Printed Cobalt (24380424 - 035)

Polo Allover Printed Cobalt (24380424 - 035)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen