Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Polo Allover Printed Pique Stretch Mint (23380333 - 058)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Polo Allover Printed Pique Stretch Mint (23380333 - 058)

Upgrade je stijl met de No Excess Polo Allover Printed Pique Stretch Mint. Verfijnde elegantie en ongeëvenaard comfort in één. Mis deze trendy must-have niet! Bezoek Nieuwnieuw.com nu!

Lees de volledige productomschrijving

Polo Allover Printed Pique Stretch Mint: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de verfijnde elegantie en het ongeëvenaarde comfort van de No Excess Polo Allover Printed Pique Stretch Mint (23380333 - 058). Deze polo is een absolute must-have voor de moderne man die zijn garderobe wil upgraden met een vleugje klasse en stijl.

Waarom Kiezen voor de Polo Allover Printed Pique Stretch Mint?

De Polo Allover Printed Pique Stretch Mint is meer dan slechts een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt van een hoogwaardige mix van 95% katoen en 5% elastaan, biedt deze polo een perfecte balans tussen ademend vermogen en flexibiliteit. De stretchstof zorgt ervoor dat de polo zich aanpast aan je lichaam, wat resulteert in een pasvorm die zowel flatterend als comfortabel is.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze polo echt onderscheidt, is het stijlvolle allover printontwerp. De subtiele mintkleurige print voegt een frisse en moderne uitstraling toe aan je outfit, waardoor je opvalt zonder te overdrijven. Ideaal voor zowel casual als semi-formele gelegenheden, deze polo is veelzijdig genoeg om te dragen naar een zomerse barbecue of een zakelijke lunch.

Bovendien is de Polo Allover Printed Pique Stretch Mint een onderdeel van de nieuwe collectie van T-shirts & Polo's van No Excess. Dit betekent dat je niet alleen een trendy item koopt, maar ook een kledingstuk dat is ontworpen met de nieuwste modetrends in gedachten.

Productdetails

Deze polo valt onder de categorieën Korte mouw polo's, Merken, Nieuwe collectie, T-shirts & Polo's, en Polo's. Verkrijgbaar in de Europese maten S, L, M, XL, XXL, en 3XL, is er voor elke man een perfecte maat beschikbaar. De frisse groene kleur maakt het een veelzijdige toevoeging aan elke garderobe.

Maak je Garderobe Compleet

Met de Polo Allover Printed Pique Stretch Mint van No Excess voeg je een vleugje verfijning en moderniteit toe aan je kledingcollectie. Mis deze kans niet om je stijl te upgraden met een kledingstuk dat zowel trendy als tijdloos is. Bezoek nu Nieuwnieuw.com en ontdek de volledige collectie van No Excess. Wacht niet te lang, want deze populaire items zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Allover Printed Pique Stretch Mint (23380333 - 058)

Polo Allover Printed Pique Stretch Mint (23380333 - 058)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen