Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Polo Stretch Solid (23390361-036)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Polo Stretch Solid (23390361-036)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Stretch Solid bij No Excess. Een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Versterk je persoonlijke stijl vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Stretch Solid

De zoektocht naar de perfecte herengarderobe eindigt niet bij het vinden van stukken die enkel dienen als noodzakelijke bedekking. Het gaat om het ontdekken van kleding die spreekt tot de ziel, die de persoonlijkheid van de drager versterkt en een onuitwisbare indruk achterlaat. Bij No Excess begrijpen we dit verlangen. Daarom presenteren wij met trots de Polo Stretch Solid (23390361-036), een kledingstuk dat meer is dan een simpele toevoeging aan je garderobe; het is een statement van stijl, comfort en kwaliteit.

Een Symbool van Verfijning en Comfort

De Polo Stretch Solid belichaamt de kernwaarden van No Excess: kwaliteit, comfort en stijl. Vervaardigd uit een zorgvuldig samengestelde mix van 95% katoen en 5% elastaan, biedt deze polo een ongeëvenaard draagcomfort gecombineerd met een flexibele pasvorm die zich aanpast aan elke beweging. De subtiele, doch opvallende blauwe kleur versterkt de uitstraling van elke man en voegt een vleugje elegantie toe aan zowel een casual als een formele outfit.

De Essentie van Mannenmode

Binnen de categorieën T-shirts & Polo's van Nieuwnieuw.com Herenmode, neemt de Polo Stretch Solid een speciale plaats in. Het is niet zomaar een kledingstuk; het is een essentieel onderdeel van de moderne mannenmode die de drager in staat stelt om met vertrouwen elke sociale situatie te betreden. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst met vrienden of een belangrijke zakelijke afspraak, deze polo zorgt ervoor dat je altijd op je best bent.

Een Investering in Duurzaamheid

De keuze voor kwaliteitsmaterialen en de toewijding aan vakmanschap betekenen dat de Polo Stretch Solid niet alleen een lust is voor het oog, maar ook een investering in duurzaamheid. Deze polo is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, waardoor je verzekerd bent van een kledingstuk dat seizoen na seizoen zijn charme en kwaliteit behoudt.

Versterk Je Persoonlijke Stijl

De Polo Stretch Solid is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het biedt de perfecte balans tussen casual en formeel, waardoor het de ideale keuze is voor de man die zijn stijl naar een hoger niveau wil tillen. Met een breed scala aan maten beschikbaar, van S tot 3XL, garandeert No Excess dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden om zijn unieke stijl te benadrukken.

Maak Vandaag Nog Deel Uit van de No Excess Familie

De Polo Stretch Solid is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van wie je bent en waar je voor staat. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog hoe dit kledingstuk je dagelijkse stijl kan transformeren. Bezoek No Excess op Nieuwnieuw.com Herenmode en maak deel uit van een exclusieve groep mannen die weten wat het betekent om met vertrouwen en stijl door het leven te gaan. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Stretch Solid (23390361-036)

Polo Stretch Solid (23390361-036)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen