Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Polo Stretch Solid (23390361-124)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Polo Stretch Solid (23390361-124)

Ontdek de tijdloze klasse van de Polo Stretch Solid van No Excess. Een symbool van verfijning en comfort, perfect voor elke gelegenheid. Investeer vandaag in stijl en maak je stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Stretch Solid

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samensmelten met de Polo Stretch Solid van No Excess. Deze polo is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en een ode aan de man die weet wat hij wil. In de dynamische wereld van vandaag, waar elke dag nieuwe uitdagingen en avonturen brengt, biedt de Polo Stretch Solid de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Een Symbool van Verfijning

De Polo Stretch Solid is niet zomaar een onderdeel van je garderobe; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Gemaakt met een rijke mix van 95% katoen en 5% elastaan, belichaamt het de essentie van comfort en duurzaamheid. De subtiele elegantie van de zwarte kleur maakt het een veelzijdige keuze voor zowel casual als formele gelegenheden. Het is een kledingstuk dat spreekt zonder woorden, waardoor je een onuitwisbare indruk achterlaat waar je ook gaat.

Naadloze Overgang tussen Werelden

In de huidige snelle samenleving is de behoefte aan veelzijdige kleding groter dan ooit. De Polo Stretch Solid, beschikbaar in Europese maten van S tot 3XL, is ontworpen om deze behoefte te vervullen. Of je nu een informele lunch met vrienden hebt of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, deze polo past zich moeiteloos aan elke situatie aan. Het is de perfecte keuze voor de moderne man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

De Essentie van No Excess

Als onderdeel van de T-shirts & Polo's collectie van No Excess, staat de Polo Stretch Solid symbool voor de kernwaarden van het merk: kwaliteit, comfort en stijl. No Excess is toegewijd aan het creëren van kleding die niet alleen voldoet aan de esthetische verwachtingen van de moderne man, maar ook zijn levensstijl ondersteunt. Door te kiezen voor de Polo Stretch Solid, kies je voor een merk dat begrijpt wat mannen nodig hebben.

Een Investering in Stijl en Comfort

Investeren in de Polo Stretch Solid is investeren in jezelf. Het is een beslissing die je dagelijkse comfort en je zelfvertrouwen ten goede komt. Met zijn tijdloze ontwerp en superieure kwaliteit is het een kledingstuk dat seizoen na seizoen zijn waarde behoudt. Het is meer dan alleen een aankoop; het is een toevoeging aan je levensstijl die je uitnodigt om elke dag het beste van jezelf te presenteren.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om de Polo Stretch Solid aan je garderobe toe te voegen. Ontdek de collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om een stijlstatement te maken dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Stap nu in de wereld van No Excess en laat zien wie je bent.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Stretch Solid (23390361-124)

Polo Stretch Solid (23390361-124)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen