Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Polo Stretch Solid Cement (23390361 - 122)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Polo Stretch Solid Cement (23390361 - 122)

Ontdek de perfecte mix van comfort en stijl met de Polo Stretch Solid Cement van No Excess. Bestel vandaag nog en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Polo Stretch Solid Cement: De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Ontdek de ultieme combinatie van comfort en stijl met de Polo Stretch Solid Cement (23390361 - 122) van No Excess. Deze polo is een onmisbaar item in de garderobe van elke moderne man. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen weekend of een nette outfit voor een zakelijke bijeenkomst, deze polo biedt het allemaal.

Waarom Kiezen voor de Polo Stretch Solid Cement?

De Polo Stretch Solid Cement onderscheidt zich door zijn uitstekende pasvorm en hoogwaardige materialen. Gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan, biedt deze polo een perfecte balans tussen zachtheid en flexibiliteit. Het stretchmateriaal zorgt ervoor dat de polo zich aanpast aan je lichaam, waardoor je altijd comfortabel en zelfverzekerd bent, ongeacht de gelegenheid.

Hoogwaardige Materialen en Vakmanschap

Bij No Excess staat kwaliteit voorop. De Polo Stretch Solid Cement is vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. De stof is ademend en duurzaam, waardoor je polo er na vele wasbeurten nog steeds als nieuw uitziet. De beige kleur is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor je eindeloos kunt variëren met je outfits.

Een Must-Have voor Elke Garderobe

Deze polo valt onder meerdere categorieën zoals T-shirts & Polo's, Korte mouw polo's en Nieuwe collectie. Dit maakt het een veelzijdig kledingstuk dat je kunt dragen in verschillende settings. Of je nu een maat L, M, XL, XXL of 3XL nodig hebt, bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je altijd de perfecte pasvorm.

Stijlvol en Veelzijdig

De Polo Stretch Solid Cement is ideaal voor mannen die waarde hechten aan stijl en comfort. Draag het met een nette broek voor een formele look of combineer het met een jeans voor een casual uitstraling. Dankzij de neutrale beige kleur kun je deze polo moeiteloos integreren in je bestaande garderobe.

Exclusief Verkrijgbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode

Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met de Polo Stretch Solid Cement van No Excess. Bezoek onze website en ontdek waarom dit kledingstuk een favoriet is onder modebewuste mannen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze polo te bieden heeft. Wacht niet te lang, want deze populaire polo is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Stretch Solid Cement (23390361 - 122)

Polo Stretch Solid Cement (23390361 - 122)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen