Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey (N2180 - 023)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey (N2180 - 023)

Upgrade je stijl met de Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey van No Excess. Comfortabel, veelzijdig en tijdloos—perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van de Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om mannen te voorzien van kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook een verhaal vertelt. De Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey (N2180 - 023) van No Excess is daar een perfect voorbeeld van. Deze pullover combineert modern design met klassieke elementen, waardoor het een veelzijdig kledingstuk is dat in elke garderobe thuishoort.

De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

De Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey is vervaardigd uit een unieke mix van 34% Viscose (LENZING™ ECOVERO™), 34% Katoen en 32% Polyester. Deze combinatie zorgt voor een zachte, ademende en duurzame stof die de hele dag comfortabel aanvoelt. De melange van donkergrijze tinten geeft de pullover een verfijnde en toch casual uitstraling, perfect voor zowel werk als vrije tijd.

Waarom Kiezen voor No Excess?

Het merk No Excess staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en oog voor detail. Deze pullover is geen uitzondering. De subtiele afwerking en het moderne ontwerp maken het een uitstekende keuze voor de modebewuste man. Of je nu een formele gelegenheid hebt of een casual dagje uit plant, deze pullover past bij elke situatie.

Een Veelzijdige Aanwinst voor Jouw Garderobe

De Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey valt onder de categorieën Truien & vesten en Pullovers, en is beschikbaar in diverse Europese maten: S, L, M, XL, XXL en 3XL. De grijze kleur maakt het eenvoudig te combineren met andere kledingstukken, van jeans tot chino's, en voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit.

De Kwaliteit die je Verdient

Bij Nieuwnieuw.com begrijpen we dat kwaliteit belangrijk is. Daarom bieden wij alleen producten aan van topmerken zoals No Excess. Deze pullover is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er seizoen na seizoen van kunt genieten. De stof behoudt zijn vorm en kleur, zelfs na meerdere wasbeurten, wat zorgt voor een blijvende investering in jouw garderobe.

Wacht Niet Langer

Ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met de Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey van No Excess. Bezoek Nieuwnieuw.com en voeg dit veelzijdige kledingstuk vandaag nog toe aan jouw collectie. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een tijdloze klassieker. Bestel nu en geniet van snelle levering en uitstekende klantenservice.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey (N2180 - 023)

Pullover Crewneck 2 Coloured Melange Dark Grey (N2180 - 023)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen