Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific (23210103SN - 153)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific (23210103SN - 153)

Upgrade je stijl met de Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific van No Excess. Comfortabel, duurzaam en veelzijdig – een must-have voor elke modebewuste man!

Lees de volledige productomschrijving

Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific: Tijdloze Stijl en Comfort

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met de No Excess Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific (23210103SN - 153). Deze pullover is een must-have voor elke moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en een verfijnde uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen weekend of een stijlvolle outfit voor een formele gelegenheid, deze pullover biedt het allemaal.

Waarom Kiezen voor de Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific?

Deze pullover onderscheidt zich door zijn unieke garment dye en stone wash technieken, die zorgen voor een authentieke en verweerde look. Het gebruik van 100% katoen garandeert niet alleen een heerlijk zacht gevoel op de huid, maar ook duurzaamheid en ademend vermogen. De groene kleur voegt een frisse en veelzijdige tint toe aan je garderobe, perfect te combineren met verschillende stijlen en gelegenheden.

Unieke Verkoopargumenten

De Truien van No Excess staan bekend om hun hoogwaardige afwerking en oog voor detail. Deze pullover is geen uitzondering. De garment dye techniek zorgt voor een diepe, rijke kleur die niet vervaagt, terwijl de stone wash behandeling een unieke textuur en karakter aan de stof toevoegt. Bovendien is deze pullover verkrijgbaar in de Europese maten XL, XXL en 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

De Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific valt onder de categorieën Truien, Truien & vesten, en Pullovers. Dit veelzijdige kledingstuk van No Excess is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De groene kleur en de beschikbare maten (XL, XXL, 3XL) maken het een ideale keuze voor elke man die modebewust is en comfort waardeert.

Voeg Deze Pullover Toe aan Je Garderobe

Wacht niet langer en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van de Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific. Bezoek onze website en ontdek waarom deze pullover een onmisbaar item is voor elke modebewuste man. Bestel nu en geef je garderobe een upgrade met dit tijdloze en veelzijdige kledingstuk van No Excess. Wees er snel bij, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific (23210103SN - 153)

Pullover Crewneck Garment Dyed + Stone Washed Pacific (23210103SN - 153)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen