Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

No Excess Pullover Crewneck Stripe Cream (23210161 - 016)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 39,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Pullover Crewneck Stripe Cream (23210161 - 016)

Upgrade je garderobe met de tijdloze elegantie en moderne twist van de Pullover Crewneck Stripe Cream van No Excess. Comfortabel, stijlvol en perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Pullover Crewneck Stripe Cream (23210161 - 016)

Ontdek de Pullover Crewneck Stripe Cream, een onmisbaar item in de garderobe van elke stijlvolle man. Deze pullover van het gerenommeerde merk No Excess combineert tijdloze elegantie met een moderne twist, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom deze Pullover onmisbaar is

De Pullover Crewneck Stripe Cream biedt niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook ongeëvenaard comfort dankzij de hoogwaardige materialen. Gemaakt van 100% katoen, voelt deze pullover zacht aan op de huid en biedt het ademend vermogen dat essentieel is voor langdurig draagcomfort. De subtiele crèmekleurige strepen voegen een vleugje verfijning toe, waardoor je moeiteloos stijlvol voor de dag komt.

Unieke Verkooppunten

Wat deze pullover echt bijzonder maakt, is de combinatie van kwaliteit en design. Het merk No Excess staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap, wat duidelijk terug te zien is in dit kledingstuk. De crewneck stijl zorgt voor een klassieke look, terwijl de crèmekleurige strepen een moderne twist geven. Dit maakt de pullover veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden, van een ontspannen weekend tot een zakelijke bijeenkomst.

Productdetails

De Pullover Crewneck Stripe Cream valt onder verschillende categorieën zoals Truien & vesten, Pullovers, en de Nieuwe collectie van No Excess. Deze pullover is beschikbaar in een breed scala aan Europese maten: S, L, M, XL, XXL, en 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De beige kleur maakt het eenvoudig te combineren met andere kledingstukken, waardoor je eindeloos kunt variëren in je outfits.

Maak een Statement

Deze pullover is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het straalt zelfvertrouwen uit en laat zien dat je oog hebt voor kwaliteit en stijl. Of je nu een drukke werkdag hebt of een ontspannen avond met vrienden, met de Pullover Crewneck Stripe Cream van No Excess zie je er altijd op je best uit.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige en stijlvolle pullover toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van No Excess. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort en stijl. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een item dat zowel tijdloos als modern is. Shop nu bij Nieuwnieuw.com Herenmode en geniet van een geheel nieuwe outfit voor elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Crewneck Stripe Cream (23210161 - 016)

Pullover Crewneck Stripe Cream (23210161 - 016)

79,99 € 39,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen