Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey (N2185 - 023)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey (N2185 - 023)

Ontdek de Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey van No Excess: stijlvol, comfortabel en veelzijdig. Perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar de luxe van topkwaliteit!

Lees de volledige productomschrijving

Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey (N2185 - 023)

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey van No Excess. Deze pullover is een must-have voor elke modebewuste man die op zoek is naar een veelzijdig en elegant kledingstuk dat moeiteloos past bij zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom kiezen voor de Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey?

De unieke selling points van deze pullover zijn talrijk. Allereerst is de kwaliteit ongeëvenaard dankzij de zorgvuldig geselecteerde materialen: 34% Viscose (LENZING™ ECOVERO™), 34% Katoen en 32% Polyester. Deze mix zorgt niet alleen voor een luxueus gevoel op de huid, maar ook voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Daarnaast biedt de half-zip functie niet alleen een moderne twist aan een klassiek ontwerp, maar ook extra comfort en flexibiliteit. Of je nu een ontspannen dag hebt of een zakelijke bijeenkomst, met deze pullover ben je altijd goed gekleed.

Details die het verschil maken

Deze pullover valt onder de categorieën Truien & vesten en is beschikbaar in diverse Europese maten: S, L, M, XL, XXL en 3XL. De donkere grijze kleur is niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op je garderobe.

De Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey is een product van het gerenommeerde merk No Excess, bekend om zijn hoogwaardige herenkleding die zowel modieus als functioneel is. Dit kledingstuk is perfect voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

Een onmisbare aanvulling op je garderobe

Met deze pullover voeg je een tijdloos en veelzijdig stuk toe aan je collectie. Het is ideaal voor elke gelegenheid, van een casual dag op kantoor tot een avondje uit. De hoogwaardige materialen en het stijlvolle ontwerp zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet en je comfortabel voelt.

Wacht niet langer!

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey. Bezoek nu No Excess en ontdek waarom deze pullover een onmisbaar item is voor elke modebewuste man. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey (N2185 - 023)

Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Dark Grey (N2185 - 023)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen