Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night (N2185 - 078)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night (N2185 - 078)

Ontdek de Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night van No Excess. Stijlvol, comfortabel en duurzaam. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg deze must-have toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night

Bij No Excess draait het allemaal om stijl en comfort. De Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night (N2185 - 078) is een perfecte weerspiegeling van deze filosofie. Deze pullover is ontworpen voor de moderne man die zowel elegantie als gemak waardeert. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze trui een ongeëvenaarde combinatie van zachtheid en duurzaamheid.

Waarom deze pullover een must-have is

De Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night is niet zomaar een trui; het is een statement. Met zijn stijlvolle half-zip ontwerp en de verfijnde melange van kleuren, is deze trui ideaal voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een informele bijeenkomst met vrienden, deze pullover zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet. De navy kleur zorgt voor een tijdloze uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken in je garderobe.

Unieke eigenschappen die deze pullover onderscheiden

Wat deze pullover echt uniek maakt, is de samenstelling van materialen. Met 34% Viscose (LENZING™ ECOVERO™), 34% Katoen en 32% Polyester, biedt deze trui niet alleen comfort maar ook duurzaamheid. De LENZING™ ECOVERO™ viscose zorgt voor een milieuvriendelijke keuze zonder in te boeten op kwaliteit. Daarnaast is de trui verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot en met 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Een veelzijdige toevoeging aan je garderobe

De Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night valt onder de categorieën Truien & vesten en is een veelzijdige keuze voor elke man. Of je nu op zoek bent naar een trui voor dagelijks gebruik of iets speciaals voor een avondje uit, deze pullover voldoet aan al je eisen. De half-zip functie biedt extra flexibiliteit en comfort, waardoor je de trui gemakkelijk kunt aanpassen aan verschillende weersomstandigheden en gelegenheden.

Maak je outfit compleet

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je alles wat je nodig hebt om je outfit compleet te maken. Combineer de Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night met een stijlvolle jeans of een nette broek voor een complete look. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie van No Excess en andere topmerken. Wacht niet langer en voeg deze must-have trui vandaag nog toe aan je garderobe!

Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van No Excess. Wees er snel bij, want deze populaire pullover is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night (N2185 - 078)

Pullover Half Zip 2 Coloured Melange Night (N2185 - 078)

€ 69,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen