Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

No Excess Shirt Check Dark Green (25430924 - 052)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Check Dark Green (25430924 - 052)

Ontdek het Shirt Check Dark Green van No Excess: stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak een statement in jouw garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijl van het Shirt Check Dark Green

Welkom bij Nieuwnieuw.com Herenmode, waar stijl en kwaliteit samenkomen. Vandaag presenteren we met trots een van onze meest verfijnde items: het Shirt Check Dark Green (25430924 - 052) van het gerenommeerde merk No Excess. Dit overhemd is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl.

Waarom Kiezen voor het Shirt Check Dark Green?

Het Shirt Check Dark Green is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Met zijn diepe groene kleur en verfijnde ruitpatroon straalt dit overhemd een tijdloze elegantie uit. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een casual avondje uit, dit overhemd biedt de perfecte balans tussen formeel en ontspannen.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Het merk No Excess staat bekend om zijn vakmanschap en dit overhemd is daarop geen uitzondering. De stof voelt zacht aan op de huid en biedt een uitstekende pasvorm, waardoor je de hele dag door comfortabel blijft.

Productdetails

Het Shirt Check Dark Green (25430924 - 052) valt onder verschillende categorieën, waaronder Lange mouw overhemden, Merken, Overhemden, en Overshirts. Het is beschikbaar in de Europese maten L, M, XL, XXL en 3XL, zodat er altijd een perfecte maat voor jou is. Dit overhemd valt binnen de kleurcategorie groen, wat het een veelzijdige keuze maakt voor verschillende gelegenheden.

Maak een Statement

Het dragen van het Shirt Check Dark Green betekent dat je kiest voor stijl en klasse. Het is een overhemd dat je met trots draagt, wetende dat je er op je best uitziet. Combineer het met een nette broek voor een formele look of draag het met een spijkerbroek voor een meer casual uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd stijlvol.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg dit prachtige overhemd van No Excess toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Nieuwnieuw.com Herenmode. Wees er snel bij, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Check Dark Green (25430924 - 052)

Shirt Check Dark Green (25430924 - 052)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen