Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Shirt Jersey Pique Stretch Black (N4186 - 020)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Jersey Pique Stretch Black (N4186 - 020)

Ontdek het Shirt Jersey Pique Stretch Black van No Excess: de perfecte mix van stijl en comfort. Ideaal voor elke gelegenheid, met een perfecte pasvorm en tijdloze uitstraling. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Shirt Jersey Pique Stretch Black (N4186 - 020) - De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Bij No Excess draait alles om het combineren van stijl en comfort. Het Shirt Jersey Pique Stretch Black (N4186 - 020) is daar geen uitzondering op. Dit overhemd is ontworpen voor de moderne man die er altijd op zijn best uit wil zien, of hij nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een casual avondje uit met vrienden heeft.

Waarom Kiezen voor het Shirt Jersey Pique Stretch Black?

Dit overhemd biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van 97% katoen en 3% elastaan, biedt het een perfecte pasvorm en ultiem comfort. De stretchstof zorgt ervoor dat het shirt zich aanpast aan je bewegingen, waardoor je de hele dag door een stijlvolle uitstraling behoudt zonder in te boeten aan comfort.

Unieke Verkoopargumenten

Het Shirt Jersey Pique Stretch Black is niet zomaar een overhemd. Het is een statement. De zwarte kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling die makkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer formele uitstraling met een nette broek, dit overhemd past perfect bij elke gelegenheid.

Daarnaast is dit overhemd onderdeel van onze uitgebreide collectie overhemden van No Excess. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en het vakmanschap waar dit merk om bekend staat. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van S tot en met 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, Overhemden, en No Excess. De zwarte kleur maakt het een veelzijdig kledingstuk dat in geen enkele garderobe mag ontbreken. Het materiaal, een mix van katoen en elastaan, zorgt voor een comfortabele draagervaring en een perfecte pasvorm. Of je nu een maat S of 3XL nodig hebt, dit overhemd biedt voor elke man de juiste maat.

Maak een Statement met No Excess

Het Shirt Jersey Pique Stretch Black (N4186 - 020) is meer dan alleen een kledingstuk. Het is een statement van stijl en comfort. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met dit veelzijdige en stijlvolle overhemd. Bezoek nu onze website en ontdek de volledige collectie overhemden van No Excess. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Jersey Pique Stretch Black (N4186 - 020)

Shirt Jersey Pique Stretch Black (N4186 - 020)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen