Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Shirt Jersey Pique Stretch Night (N4186 - 078)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Jersey Pique Stretch Night (N4186 - 078)

Upgrade je stijl met de Shirt Jersey Pique Stretch Night! Dit overhemd biedt ongeëvenaard comfort en elegantie, perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Comfort en Stijl met de Shirt Jersey Pique Stretch Night

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode draait alles om het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Onze nieuwste toevoeging, de Shirt Jersey Pique Stretch Night (N4186 - 078), belichaamt precies waar wij voor staan: topkwaliteit, stijl en comfort. Dit overhemd van het gerenommeerde merk No Excess is een must-have voor elke modebewuste man.

Waarom Kiezen voor de Shirt Jersey Pique Stretch Night?

De Shirt Jersey Pique Stretch Night combineert de elegantie van een klassiek overhemd met het comfort van moderne stoffen. Gemaakt van 97% katoen en 3% elastaan, biedt dit overhemd een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid en ademend vermogen. Of je nu een drukke werkdag hebt of een ontspannen avond uit plant, dit overhemd past zich moeiteloos aan jouw levensstijl aan.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een verfijnd design. Het navy kleurige overhemd straalt een tijdloze elegantie uit die perfect past bij zowel formele als informele gelegenheden. De stretchstof zorgt ervoor dat het overhemd altijd comfortabel zit, ongeacht de situatie. Bovendien is het verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot en met 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Details van de Shirt Jersey Pique Stretch Night

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden en Overhemden, en is een trots lid van de No Excess collectie. Het is ontworpen om veelzijdig te zijn en kan gemakkelijk gecombineerd worden met zowel jeans als chino's voor een complete en stijlvolle look. Het gebruik van 97% katoen zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel op de huid, terwijl de 3% elastaan bijdraagt aan de flexibiliteit en duurzaamheid van het overhemd.

Waarom Wachten? Upgrade Jouw Garderobe Vandaag Nog!

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om jouw garderobe te upgraden met de Shirt Jersey Pique Stretch Night (N4186 - 078) van No Excess. Bezoek onze website en ontdek waarom dit overhemd de perfecte aanvulling is op jouw collectie. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl die dit overhemd te bieden heeft. Wacht niet te lang, want deze populaire stijl is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Jersey Pique Stretch Night (N4186 - 078)

Shirt Jersey Pique Stretch Night (N4186 - 078)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen