Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Shirt Linen Solid (23470213SN-058)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Linen Solid (23470213SN-058)

Ontdek de tijdloze klasse van No Excess linnen overhemden bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Upgrade je garderobe met kwaliteit, comfort en stijl. Ontdek het nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Linnen met No Excess

Stel je voor: een kledingstuk dat niet alleen de essentie van comfort en stijl belichaamt, maar ook een verhaal vertelt van kwaliteit en duurzaamheid. Dit is geen droom, maar realiteit met de Shirt Linen Solid van No Excess. Een perfecte harmonie van traditie en moderne flair, ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel uitstraling als praktisch nut.

Een Nieuwe Dimensie van Comfort

In de wereld van herenmode staat linnen bekend om zijn ongeëvenaarde comfort en ademend vermogen. De Shirt Linen Solid, zorgvuldig samengesteld uit 100% linnen, biedt een ongekend comfort dat je moet voelen om te geloven. Het is een stof die met je meeleeft, zich aanpast aan jouw lichaam en met de tijd alleen maar beter wordt. Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk; het is een belofte van comfort op elk moment van de dag, ongeacht de gelegenheid.

Stijl die Spreekt

Met zijn subtiele kleuren - beschikbaar in zowel blauw als groen - straalt de Shirt Linen Solid een verfijnde elegantie uit die zelden wordt geëvenaard. Het is een statement van goede smaak en een blijk van aandacht voor detail. Of je nu een casual uitje plant of een meer formele gelegenheid, dit overhemd van No Excess past naadloos in elke garderobe en elke setting. Het is de definitie van veelzijdigheid, ontworpen voor de moderne man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt.

De Belofte van Kwaliteit

No Excess staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, en de Shirt Linen Solid is hier het levende bewijs van. Elk detail, van de stofkeuze tot de afwerking, is zorgvuldig overwogen om een overhemd te creëren dat niet alleen vandaag de dag indruk maakt, maar ook morgen en in de toekomst zijn klasse behoudt. Het is een investering in je garderobe die zichzelf keer op keer terugbetaalt.

Ontdek de Collectie

De Shirt Linen Solid is slechts één voorbeeld van de uitgebreide collectie van No Excess overhemden die je kunt vinden bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Met een breed scala aan maten, van M tot 3XL, en een diversiteit aan stijlen, is er voor elke man een perfect No Excess overhemd te vinden. Duik in de wereld van lange mouw overhemden, linnen overhemden, en ontdek de nieuwste collecties die elke garderobe naar een hoger niveau tillen.

Wacht niet langer en geef je garderobe de upgrade die het verdient. Ontdek nu de Shirt Linen Solid en de rest van de No Excess collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat je inspireren door de tijdloze klasse en ongekende kwaliteit van No Excess, en ervaar zelf het verschil dat een echt goed overhemd kan maken in je dagelijkse leven.

De tijd is nu om te kiezen voor kwaliteit, comfort en stijl. Ontdek No Excess en verrijk je garderobe met overhemden die even veelzijdig als stijlvol zijn. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Linen Solid (23470213SN-058)

Shirt Linen Solid (23470213SN-058)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen