Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Shirt Linen Solid (23470213SN-153)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Linen Solid (23470213SN-153)

Ontdek de tijdloze klasse van het Shirt Linen Solid van No Excess. Kwaliteit, stijl en comfort voor de moderne man. Bezoek nu en laat je inspireren!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het Shirt Linen Solid

Stel je een kledingstuk voor dat met je mee ademt, beweegt en leeft. Een kledingstuk dat de essentie van comfort en stijl belichaamt, terwijl het tegelijkertijd een statement maakt over wie je bent en waar je voor staat. Dit is geen droom, maar de realiteit die No Excess je biedt met het Shirt Linen Solid (23470213SN-153). Een perfecte harmonie van kwaliteit, stijl en comfort, ontworpen voor de moderne man.

Voel de Natuurlijke Elegantie

De ware schoonheid van dit shirt ligt in het materiaal: 100% linnen. Linnen staat bekend om zijn duurzaamheid, comfort en ademend vermogen, waardoor het de ideale keuze is voor zowel zomerse dagen als gelaagde winteroutfits. De natuurlijke vezels zorgen voor een licht en luchtig gevoel dat je de hele dag fris houdt. Maar het is niet alleen het comfort dat dit shirt zo bijzonder maakt; het is ook de moeiteloze elegantie die het uitstraalt. De subtiele kleuren - beschikbaar in zowel blauw als groen - complementeren elke garderobe en bieden veelzijdige stylingopties.

Stijl die Spreekt

Het Shirt Linen Solid van No Excess is meer dan alleen een kledingstuk; het is een uiting van persoonlijke stijl en verfijning. Of je nu gaat voor een casual look met jeans en sneakers of het combineert met een nette broek voor formele gelegenheden, dit shirt past zich moeiteloos aan elke situatie aan. De aandacht voor detail, zoals de nauwkeurige pasvorm en de fijne afwerking, weerspiegelen de toewijding van No Excess aan kwaliteit en design.

Een Duurzame Keuze

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, biedt het Shirt Linen Solid een bewuste keuze. Linnen is een van de meest milieuvriendelijke stoffen, en de keuze voor 100% linnen betekent dat je niet alleen investeert in je garderobe, maar ook in onze planeet. Dit is kleding die goed voelt, zowel letterlijk als figuurlijk.

Ontdek de Collectie

Het Shirt Linen Solid is slechts een voorbeeld van de veelzijdigheid en kwaliteit die No Excess biedt. Met een uitgebreid assortiment aan overhemden in de nieuwste collectie, vind je altijd iets dat bij je past. Of je nu op zoek bent naar lange mouw overhemden, nieuwe collecties of specifieke kleuren en maten, Nieuwnieuw.com Herenmode heeft het allemaal.

Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe No Excess jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kan tillen. Dit is jouw kans om een garderobe samen te stellen die niet alleen stijlvol is, maar ook een verhaal vertelt. Een verhaal van kwaliteit, duurzaamheid en ongeëvenaard comfort.

Wacht niet langer en maak vandaag nog deel uit van de No Excess-familie. Ontdek de collectie, vind jouw perfecte Shirt Linen Solid en omarm de unieke combinatie van stijl en comfort die alleen No Excess kan bieden. Bezoek nu en laat je inspireren.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Linen Solid (23470213SN-153)

Shirt Linen Solid (23470213SN-153)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen