Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Shirt Linen Solid (23470213SN-191)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Linen Solid (23470213SN-191)

Ontdek de tijdloze klasse van No Excess met het Shirt Linen Solid. Kies voor comfort en stijl die nooit uit de mode raken. Verrijk je garderobe vandaag nog! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van No Excess

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samenvloeien, een wereld gecreëerd door No Excess. Dit merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en oog voor detail, elementen die elk kledingstuk tot een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man maken. Het Shirt Linen Solid (23470213SN-191) is geen uitzondering op deze regel. Dit overhemd belichaamt de filosofie van No Excess: kleding die niet alleen vandaag gedragen kan worden, maar ook morgen zijn waarde blijft behouden.

Een Nieuwe Kijk op Klassieke Elegantie

In de wereld van herenmode is het vinden van dat perfecte evenwicht tussen casual en formeel vaak een uitdaging. No Excess heeft deze uitdaging aangenomen en biedt met het Shirt Linen Solid een oplossing die elke man nodig heeft. Dit stuk is meer dan een overhemd; het is een statement van ongecompliceerde elegantie die je bij elke gelegenheid kunt dragen. Van een spontane bijeenkomst met vrienden tot een belangrijke zakelijke afspraak, dit overhemd past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Voel het Verschil met 100% Linnen

Het geheim achter het comfort en de stijl van het Shirt Linen Solid ligt in het materiaal: 100% linnen. Deze natuurlijke stof staat bekend om zijn ademend vermogen en duurzaamheid, waardoor het de ideale keuze is voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als milieu. De rijke, rode kleur voegt een vleugje levendigheid toe aan je garderobe, perfect voor die dagen waarop je wilt opvallen zonder te overdrijven.

Ontworpen voor de Moderne Man

De collectie van No Excess bij Nieuwnieuw.com Herenmode is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van de moderne man te voldoen. Met maten variërend van L tot 3XL biedt het Shirt Linen Solid een inclusieve pasvorm die elke man de kans geeft om er op zijn best uit te zien. Het behoort tot een breed scala aan overhemden die speciaal zijn ontworpen om veelzijdigheid en stijl te combineren, waardoor je voor elke gelegenheid de perfecte look kunt creëren.

Maak deel uit van de Nieuwe Collectie

Het Shirt Linen Solid is slechts een voorbeeld van de innovatie en kwaliteit die No Excess te bieden heeft. Als onderdeel van de nieuwe collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode, staat dit overhemd symbool voor de voortdurende evolutie van herenmode. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die waarde hechten aan zowel hun uiterlijk als hun comfort.

Waarom Wachten? Verrijk Je Garderobe Vandaag Nog

Met het Shirt Linen Solid van No Excess kies je voor een tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt. Dit is jouw kans om een statement te maken en je garderobe te verrijken met een stuk dat spreekt van kwaliteit, comfort en klasse. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek een wereld van exclusieve herenmode die je nergens anders vindt. Wacht niet langer, maak nu deel uit van de No Excess-familie en ervaar zelf de perfectie van het Shirt Linen Solid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Linen Solid (23470213SN-191)

Shirt Linen Solid (23470213SN-191)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen