Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess No Excess Shirt Short Sleeve Allover Printed With Linen Green (23440307 - 050)

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess No Excess Shirt Short Sleeve Allover Printed With Linen Green (23440307 - 050)

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met het No Excess Shirt Korte Mouw Allover Printed Met Linnen Groen. Bestel nu en upgrade je garderobe met dit trendy overhemd!

Lees de volledige productomschrijving

No Excess Shirt Korte Mouw Allover Printed Met Linnen Groen (23440307 - 050)

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met het No Excess Shirt Korte Mouw Allover Printed Met Linnen Groen. Dit overhemd, afkomstig uit de nieuwste collectie van No Excess, biedt een unieke combinatie van hoogwaardige materialen en een eigentijds design. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen dag of een nette outfit voor een formele gelegenheid, dit shirt past bij elke situatie.

Waarom Kiezen Voor Dit Overhemd?

Het No Excess Shirt Korte Mouw Allover Printed Met Linnen Groen onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en hoogwaardige afwerking. Gemaakt van 58% linnen en 42% katoen, biedt dit overhemd een ongeëvenaard draagcomfort en ademend vermogen. De groene kleur en allover print geven het shirt een frisse en moderne uitstraling, perfect voor de modebewuste man.

Unieke Verkooppunten

Dit overhemd valt op door zijn veelzijdigheid en stijlvolle uitstraling. De korte mouwen maken het ideaal voor warme dagen, terwijl het linnen-katoen mengsel zorgt voor een licht en luchtig gevoel. Het is beschikbaar in de Europese maten L, M, XL en XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Bovendien is het onderdeel van de categorieën Korte mouw overhemden en Nieuwe collectie, wat betekent dat je altijd up-to-date bent met de laatste modetrends.

Productdetails

Het No Excess Shirt Korte Mouw Allover Printed Met Linnen Groen is een must-have voor elke man die waarde hecht aan stijl en comfort. Het overhemd valt onder de categorieën Overhemden en Merken, en is een perfecte aanvulling op elke garderobe. Met zijn hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking is dit shirt een investering in kwaliteit en stijl.

Actie: Koop Nu!

Wacht niet langer en voeg het No Excess Shirt Korte Mouw Allover Printed Met Linnen Groen toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Wees er snel bij, want deze populaire items zijn snel uitverkocht. Bestel vandaag nog en til je garderobe naar een hoger niveau!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
No Excess Shirt Short Sleeve Allover Printed With Linen Green (23440307 - 050)

No Excess Shirt Short Sleeve Allover Printed With Linen Green (23440307 - 050)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen