Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-010)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 29,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-010)

Ontdek de tijdloze elegantie van linnen met No Excess. Verrijk je garderobe met comfort en stijl. Bezoek Nieuwnieuw.com voor de perfecte look.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Linen met No Excess

Verbeeld je een kledingstuk dat de essentie van zomerse verfijning belichaamt. Een item dat niet alleen comfort en koelte biedt tijdens de warmere dagen, maar ook een stijlvolle flair toevoegt aan elke garderobe. Dit is precies wat de Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess belooft. In samenwerking met No Excess, een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en kwaliteit, biedt Nieuwnieuw.com Herenmode je de perfecte aanvulling op je zomergarderobe.

Een Symbool van Ongeëvenaarde Kwaliteit en Comfort

Stel je voor dat je door de stad loopt, gekleed in een shirt dat zo licht en ademend is dat het voelt alsof je nauwelijks iets draagt. Het 100% linnen materiaal van dit shirt is zorgvuldig geselecteerd om je een ongeëvenaard comfort te bieden, zelfs op de heetste dagen. De natuurlijke vezels zorgen voor een uitstekende ventilatie, terwijl de zachte textuur van het linnen een genot is voor de huid.

Een Verfijnde Uitstraling voor Elke Gelegenheid

De Shirt Short Sleeve Linen Solid is meer dan alleen een comfortabel kledingstuk; het is een statement van stijl. De strakke witte kleur en de subtiele details maken dit shirt veelzijdig genoeg voor zowel casual als formele gelegenheden. Of je nu een middag doorbrengt met vrienden of een belangrijke zakelijke bijeenkomst bijwoont, dit shirt van No Excess zorgt ervoor dat je er op je best uitziet.

De Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met beschikbare maten variërend van M tot XXL, is er een Shirt Short Sleeve Linen Solid voor elke man. De zorgvuldig ontworpen pasvorm zorgt ervoor dat het shirt niet alleen comfortabel zit, maar ook een flatterend silhouet creëert. Of je nu een liefhebber bent van een meer aansluitende look of de voorkeur geeft aan een beetje meer bewegingsvrijheid, dit shirt voldoet aan jouw persoonlijke stijlvoorkeuren.

Ontdek de Nieuwe Collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode

Dit shirt is slechts een voorbeeld van de hoogwaardige kleding die je kunt vinden in de nieuwe collectie van No Excess bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Elk stuk in onze collectie is geselecteerd met het oog op kwaliteit, comfort en stijl, zodat je er zeker van kunt zijn dat je investeert in kleding die de tand des tijds zal doorstaan.

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met de tijdloze elegantie van linnen. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek de veelzijdige collectie van No Excess. Laat je inspireren door onze zorgvuldig samengestelde selectie en vind de perfecte items die jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen. Het is tijd om jezelf te trakteren op de luxe en het comfort van kwaliteitskleding. Ontdek nu jouw nieuwe favoriete shirt en maak je klaar om indruk te maken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-010)

Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-010)

59,99 € 29,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen