Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-058)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-058)

Ontdek de tijdloze klasse van linnen met het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess. Comfort, stijl en duurzaamheid in één. Maak vandaag nog jouw stijlstatement! Ontdek de collectie nu.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Linnen: Een Verhaal Geweven in Stijl

In de wereld van herenmode is er een stof die met kop en schouders boven de rest uitsteekt wanneer het aankomt op het verenigen van comfort en klasse: linnen. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de moderne man niet alleen op zoek is naar kleding die er goed uitziet, maar ook naar kleding die een verhaal vertelt. Het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van vakmanschap, duurzaamheid en stijl.

Voel de Natuurlijke Elegantie

Linnen staat bekend om zijn buitengewone comfort en ademend vermogen, waardoor het de perfecte keuze is voor de warmere dagen. Maar wat het Shirt Short Sleeve Linen Solid onderscheidt, is hoe het deze natuurlijke eigenschappen combineert met een onberispelijke stijl. Beschikbaar in kleuren die de essentie van zowel de aarde als de lucht vangen - blauw en groen - biedt dit overhemd een pallet aan mogelijkheden om je persoonlijke stijl uit te drukken.

Een Pasvorm voor Elke Man

Met maten variërend van M tot 3XL, verzekert het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avond uit met vrienden, dit overhemd past naadloos in elke gelegenheid. Het is niet alleen een kledingstuk; het is een vertrouwde metgezel die je door de dag heen begeleidt met comfort en zelfvertrouwen.

Stijl die Spreekt

In de collectie van Overhemden bij Nieuwnieuw.com Herenmode, staat het Shirt Short Sleeve Linen Solid symbool voor een levensstijl. Het vertegenwoordigt de man die waarde hecht aan zowel zijn uiterlijk als aan het welzijn van de planeet, gezien linnen een duurzame keuze is. Dit overhemd is niet zomaar een deel van je garderobe; het is een statement van wie je bent en waar je voor staat.

Verbind je met de Essentie van No Excess

Het merk No Excess is synoniem met kwaliteit en subtiele elegantie, en dit overhemd is daar geen uitzondering op. Gemaakt van 100% linnen, belichaamt het de filosofie van het merk: kleding creëren die zowel stijlvol als praktisch is. Door te kiezen voor dit overhemd, kies je voor een merk dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit zonder excessen.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

De zoektocht naar het perfecte zomeroverhemd eindigt hier. Met het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess haal je niet alleen een kledingstuk in huis; je haalt een ervaring in huis. Een ervaring van comfort, stijl en duurzaamheid die je bij elke gelegenheid begeleidt. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog wat Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Laat je inspireren door onze collectie en vind de perfecte aanvulling op jouw garderobe.

Ervaar de unieke combinatie van natuurlijke elegantie en moderne stijl. Laat het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess jouw keuze zijn voor deze zomer. Verken de collectie nu en maak jouw stijlstatement.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-058)

Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-058)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen