Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-151)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-151)

Ontdek de tijdloze klasse van linnen met het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess. Een must-have voor de zomer! Comfortabel, stijlvol en duurzaam. Bestel nu op Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Linnen: Een Zomerse Must-have

Wanneer de dagen langer worden en de zon haar warmte rijkelijker deelt, is het tijd om de garderobe een verfrissende update te geven. In deze geest presenteert Nieuwnieuw.com Herenmode met trots het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess, een stuk dat meer is dan zomaar een kledingstuk. Het is een belichaming van zomerse vrijheid, gekleed in de puurheid van 100% linnen.

Voel de Zomerse Bries met Elke Beweging

De zomer vraagt om luchtigheid en comfort, eigenschappen die centraal staan bij dit linnen shirt. Linnen, bekend om zijn ademende kwaliteiten en vermogen om vocht efficiënt af te voeren, biedt een ongeëvenaard comfort tijdens de warmste dagen. Het Shirt Short Sleeve Linen Solid, beschikbaar in een serene blauwe kleur, is niet alleen een genot om te dragen maar ook een lust voor het oog. Het staat symbool voor een ontspannen, maar toch verfijnde stijl die elke man deze zomer zou moeten omarmen.

De Perfecte Balans Tussen Casual en Gekleed

In de wereld van Overhemden, is het vinden van het juiste evenwicht tussen casual en formeel vaak een uitdaging. Het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess, echter, navigeert deze delicate balans met gemak. Of het nu is voor een informele bijeenkomst met vrienden of een meer geklede zomerse gelegenheid, dit shirt past zich moeiteloos aan elke setting aan. De subtiele elegantie van het linnen, gecombineerd met de moderne snit, maakt dit shirt een veelzijdige toevoeging aan elke herengarderobe.

Een Ode aan Duurzaamheid en Kwaliteit

De keuze voor 100% linnen is geen toeval. Dit natuurlijke materiaal staat niet alleen bekend om zijn duurzaamheid, maar ook om de manier waarop het met de tijd mooier wordt. Elk Shirt Short Sleeve Linen Solid vertelt zijn eigen verhaal, zich aanpassend en evoluerend met de drager. Deze investering in kwaliteit en duurzaamheid weerspiegelt de toewijding van No Excess aan het creëren van kleding die niet alleen vandaag de dag indruk maakt, maar ook morgen zijn waarde behoudt.

Maak de Zomer van Jou met No Excess

Met een scala aan maten beschikbaar, van M tot XXL, nodigt Nieuwnieuw.com Herenmode elke man uit om de zomer te omarmen met het Shirt Short Sleeve Linen Solid. Dit stuk is meer dan een kledingstuk; het is een uitnodiging om te genieten van elk moment, gekleed in comfort en stijl. De zomer wacht niet, en de beste momenten zijn die waarop we ons op ons best voelen. Laat dit shirt de sleutel zijn tot een seizoen vol onvergetelijke herinneringen.

Ontdek vandaag nog de nieuwe collectie van No Excess op Nieuwnieuw.com Herenmode en laat de zomer beginnen met stijl. Het is tijd om jezelf te trakteren op de luxe van linnen en de perfecte zomerse look te creëren. Wacht niet te lang; de zomer is maar van korte duur, en de beste stukken wachten op de snelle beslisser.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-151)

Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-151)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen