Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-191)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 29,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-191)

Ontdek de tijdloze klasse van No Excess linnen overhemden. Stijlvol, comfortabel en duurzaam. Verrijk je garderobe deze zomer met de perfecte keuze.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Linnen met No Excess

De zoektocht naar het perfecte zomerse overhemd eindigt hier, bij de nieuwste collectie van No Excess. In een wereld waar mode en comfort samenkomen, introduceert No Excess een stuk dat niet alleen een statement maakt in stijl maar ook in duurzaamheid en comfort. Het Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-191) is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een ervaring die wacht om ontdekt te worden.

Voel de Zomerse Bries met Elke Beweging

Stel je voor: een zwoele zomeravond, de zon die langzaam ondergaat en jij, gekleed in een shirt dat zo licht en luchtig is dat elke bries voelt als een zachte omhelzing. Dit is geen droom, maar de realiteit met het linnen shirt van No Excess. Gemaakt van 100% linnen, belichaamt dit overhemd de essentie van de zomer met zijn ademende kwaliteit en casual elegantie.

Een Kleur die Verhalen Vertelt

De dieprode kleur van het overhemd is niet zomaar een keuze; het is een statement. Rood, de kleur van passie en kracht, geeft elke outfit een levendige uitstraling. Of je nu een avond uit plant of een informele bijeenkomst met vrienden, dit shirt voegt een laag van verfijning toe die zelden wordt gezien in casual kleding.

Perfectie in Pasvorm en Comfort

No Excess staat bekend om zijn aandacht voor detail en dit shirt is daar geen uitzondering op. Beschikbaar in maten L, M, en XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man. Het ontwerp is zorgvuldig samengesteld om een silhouet te creëren dat flatterend is zonder in te leveren op comfort. De korte mouwen en het lichte materiaal maken het de ideale keuze voor die warme dagen of een avondje uit.

Een Duurzame Keuze

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, biedt No Excess een kledingstuk dat niet alleen mooi is maar ook verantwoord. Linnen is een van de meest biologisch afbreekbare en recyclebare stoffen, waardoor dit shirt een uitstekende keuze is voor de milieubewuste man.

Ontdek de Collectie

Naast het Shirt Short Sleeve Linen Solid biedt No Excess een breed scala aan overhemden die elke garderobe zullen verrijken. Van casual tot formeel, elke collectie is ontworpen met de moderne man in gedachten, die waarde hecht aan zowel stijl als kwaliteit.

Laat deze zomer de kans niet voorbijgaan om je garderobe te verrijken met de tijdloze klasse van linnen. Het Shirt Short Sleeve Linen Solid van No Excess is meer dan een aanvulling op je kledingcollectie; het is een investering in jezelf. Ontdek nu de volledige collectie en laat je inspireren door de unieke combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid die No Excess te bieden heeft. Jouw nieuwe favoriete zomeroutfit wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-191)

Shirt Short Sleeve Linen Solid (23480336SN-191)

59,99 € 29,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen