Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night (238190309SN-078)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night (238190309SN-078)

Ervaar stijl en comfort met de No Excess Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night. Perfect voor elke gelegenheid, met een unieke look en ultieme bewegingsvrijheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night (238190309SN-078)

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met de No Excess Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night (238190309SN-078). Deze korte broek is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel functionaliteit als mode. Of je nu een casual dagje uit plant of een actieve buitenactiviteit, deze Korte Broeken zijn de ideale keuze.

Waarom Kiezen voor No Excess?

De No Excess Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night biedt unieke kenmerken die het onderscheiden van andere Korte Broeken. De combinatie van garment dyed en stone washed technieken zorgt voor een unieke, verweerde look die alleen maar beter wordt met de tijd. De stretchstof biedt ultiem comfort en bewegingsvrijheid, waardoor je de hele dag door kunt gaan zonder concessies te doen aan stijl.

Productdetails

Deze korte broek valt onder de categorieën Bermuda Shorts, Korte broeken, Broeken & Jeans. Verkrijgbaar in de kleur Navy, biedt deze short een veelzijdige optie die gemakkelijk te combineren is met verschillende bovenstukken. De beschikbare taillematen zijn 30, 32, 33 en 34, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een wandeling maakt in het park of een informele bijeenkomst bijwoont, de Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night is jouw go-to keuze. De praktische zakken bieden voldoende opbergruimte voor je essentials, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen voor een duurzame en langdurige draagervaring.

Exclusieve Aanbieding

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige en stijlvolle korte broek toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van No Excess. Bestel nu en ervaar zelf waarom Nieuwnieuw.com Herenmode dé bestemming is voor de moderne man. Mis deze kans niet om je stijl naar een hoger niveau te tillen!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night (238190309SN-078)

Short Cargo Garment Dyed + Stone Washed Stretch Night (238190309SN-078)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen