Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

No Excess Short Chino Garment Dyed Twill Stretch (238190306SN-147)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

No Excess Short Chino Garment Dyed Twill Stretch (238190306SN-147)

Ontdek de No Excess Short Chino: jouw zomerse must-have! Met stretch voor comfort, levendige kleur door garment dye en veelzijdig te stylen. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle No Excess Short Chino Garment Dyed Twill Stretch

Zoek je een korte broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de No Excess Short Chino Garment Dyed Twill Stretch (238190306SN-147) precies wat je nodig hebt. Deze short, speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar, combineert een tijdloze look met een moderne twist.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De No Excess Short Chino is niet zomaar een korte broek. Het is een item dat jouw zomerse garderobe naar een hoger niveau tilt. Dankzij de toevoeging van stretch in de stof, biedt deze short een ongeëvenaard comfort en bewegingsvrijheid. Of je nu een middagje gaat relaxen in het park of een terrasje pakt met vrienden, met deze chino short geniet je van optimaal draagcomfort.

Stijlvolle Details

Deze short van No Excess is garment dyed, wat betekent dat de short na het vervaardigen een speciale wassing heeft gekregen. Dit geeft de stof een unieke, levendige kleur die perfect past bij de zomerse dagen. De subtiele details en de verfijnde afwerking zorgen ervoor dat je er altijd modieus uitziet, zonder in te leveren op comfort.

Veelzijdig te Combineren

De No Excess Short Chino is een veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Combineer hem met een casual T-shirt voor een relaxte look, of draag hem met een net overhemd voor een smart-casual uitstraling. Deze short is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus er is altijd een variant die bij jouw stijl past.

Ontdek Meer Korte broeken

Ben je benieuwd naar meer korte broeken? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment van korte broeken en vind de perfecte match voor jouw zomerse activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een chino, denim of een sportieve short, bij ons vind je het allemaal.

Bestel Nu Jouw No Excess Short Chino

Wacht niet langer en voeg de No Excess Short Chino Garment Dyed Twill Stretch toe aan je zomergarderobe. Bestel hem gemakkelijk en snel online bij Nieuw Nieuw. Met deze short ben je verzekerd van een trendy look en een comfortabele fit die je de hele zomer wilt dragen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Short Chino Garment Dyed Twill Stretch (238190306SN-147)

Short Chino Garment Dyed Twill Stretch (238190306SN-147)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen