Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Pierre Cardin Broek Lyon Forever Blue (C3 30917.1006 - 6115)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,99 € 84,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pierre Cardin Broek Lyon Forever Blue (C3 30917.1006 - 6115)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Broek Lyon Forever Blue van Pierre Cardin bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Bestel nu en upgrade je garderobe met stijl en comfort!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de Broek Lyon Forever Blue

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode draait alles om stijl en klasse, en de Broek Lyon Forever Blue (C3 30917.1006 - 6115) van Pierre Cardin is daar het perfecte voorbeeld van. Deze broek combineert moeiteloos tijdloze elegantie met modern comfort, waardoor het een onmisbaar item is in de garderobe van elke modebewuste man.

Waarom Kiezen voor de Broek Lyon Forever Blue?

De Broek Lyon Forever Blue is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van verfijnde smaak en stijl. Gemaakt door het gerenommeerde merk Pierre Cardin, staat deze broek garant voor hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, deze broek biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de Broek Lyon Forever Blue echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de superieure afwerking. De diepblauwe kleur geeft een verfijnde uitstraling die gemakkelijk te combineren is met zowel casual als formele outfits. Verkrijgbaar in verschillende jeansmaten zoals 33-30, 33-32, 34-32 en 34-34, is er altijd een perfecte pasvorm voor jou. Bovendien valt deze broek onder de categorieën Broeken & Jeans, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en stijl die je van Pierre Cardin mag verwachten.

Details die Ertoe Doen

De Broek Lyon Forever Blue valt onder de categorieën Broeken & Jeans, Merken, en specifiek Broeken. Dit betekent dat je niet alleen een stijlvolle broek koopt, maar ook investeert in een kledingstuk dat is ontworpen om lang mee te gaan. De blauwe kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, terwijl de verschillende beschikbare maten zorgen voor een comfortabele pasvorm voor elke man.

Maak Je Outfit Compleet

De Broek Lyon Forever Blue is de perfecte aanvulling op je garderobe. Combineer het met een scherp gesneden overhemd voor een formele look of draag het met een casual T-shirt voor een ontspannen weekendstijl. Wat je ook kiest, je zult altijd stijlvol en zelfverzekerd voor de dag komen.

Wacht Niet Langer en Bestel Nu!

Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met de Broek Lyon Forever Blue van Pierre Cardin. Bezoek onze website en ontdek waarom deze broek een must-have is voor elke modebewuste man. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Broek Lyon Forever Blue (C3 30917.1006 - 6115)

Broek Lyon Forever Blue (C3 30917.1006 - 6115)

99,99 € 84,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen