Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pierre Cardin Chino Lyon Safrane (C3 35500.1005 - 9015)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

109,99 € 93,49

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pierre Cardin Chino Lyon Safrane (C3 35500.1005 - 9015)

Ontdek de Pierre Cardin Chino Lyon Safrane, de perfecte mix van stijl en comfort. Een tijdloze aanwinst voor jouw garderobe. Bestel nu en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Chino Lyon Safrane (C3 35500.1005 - 9015): De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de Pierre Cardin Chino Lyon Safrane, een meesterwerk in herenmode dat de perfecte balans biedt tussen stijl en comfort. Deze grijze chino is een essentieel onderdeel van elke moderne garderobe en biedt een veelzijdige look die geschikt is voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom Kiezen voor de Chino Lyon Safrane?

De Chino Lyon Safrane is niet zomaar een broek; het is een statement. Gemaakt door het gerenommeerde merk Pierre Cardin, staat deze chino bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle uitstraling. De grijze kleur biedt een tijdloze elegantie die moeiteloos gecombineerd kan worden met verschillende outfits. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, deze chino zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Unieke Verkooppunten

Wat de Chino Lyon Safrane echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de superieure afwerking. De broek is verkrijgbaar in verschillende jeansmaten, waaronder 34-32, 35-32, 36-32 en 38-32, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. Daarnaast valt deze chino onder meerdere categorieën zoals Broeken & Jeans, Merken, Chino's en Broeken, wat de veelzijdigheid en populariteit van dit kledingstuk benadrukt.

Productdetails

Deze chino is onderdeel van de categorie Broeken & Jeans en valt onder de subcategorieën Chino's en Broeken. Het merk Pierre Cardin staat garant voor kwaliteit en stijl, en de Chino Lyon Safrane is hier geen uitzondering op. De grijze kleur biedt een neutrale basis die eenvoudig te combineren is met zowel casual als formele bovenkleding.

Een Tijdloze Aanwinst voor Jouw Garderobe

De Chino Lyon Safrane is meer dan een kledingstuk; het is een investering in jouw persoonlijke stijl. Deze broek biedt niet alleen comfort en functionaliteit, maar voegt ook een vleugje klasse toe aan elke outfit. Dankzij de veelzijdigheid en het tijdloze ontwerp is deze chino een must-have voor elke modebewuste man.

Wacht niet langer en voeg de Chino Lyon Safrane vandaag nog toe aan jouw collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Pierre Cardin. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte mix van stijl en comfort!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino Lyon Safrane (C3 35500.1005 - 9015)

Chino Lyon Safrane (C3 35500.1005 - 9015)

109,99 € 93,49

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen