Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

PME Legend Sneakers Gobbler Taupe (PBO2402250 - 7860)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

109,99 € 44,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

PME Legend Sneakers Gobbler Taupe (PBO2402250 - 7860)

Upgrade je look met de PME Legend Sneakers Gobbler Taupe! Comfortabel en stijlvol, perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Sneakers Gobbler Taupe: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode weten we hoe belangrijk het is om schoenen te dragen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook stijlvol. De PME Legend Sneakers Gobbler Taupe (PBO2402250 - 7860) zijn precies wat je nodig hebt om je dagelijkse look naar een hoger niveau te tillen. Deze schoenen, onderdeel van onze nieuwe collectie, zijn ontworpen voor de moderne man die zowel casual als gekleed voor de dag wil komen.

Waarom Kiezen voor Sneakers Gobbler Taupe?

De Sneakers Gobbler Taupe van PME Legend zijn meer dan alleen een paar schoenen. Ze vertegenwoordigen een levensstijl van comfort en klasse. Gemaakt van hoogwaardig sportleer, bieden deze sneakers een ongeëvenaarde duurzaamheid en een luxe uitstraling. De taupe kleur voegt een subtiele, maar stijlvolle touch toe die moeiteloos past bij elke outfit.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze sneakers echt uniek maakt, is hun veelzijdigheid. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een dagje uit gaat of een informele bijeenkomst hebt. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende schoenmaten, van 41 tot 46, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. Bovendien zijn ze onderdeel van onze casual schoenen categorie, wat betekent dat ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Productdetails

De Sneakers Gobbler Taupe vallen onder de categorie schoenen en zijn beschikbaar in de kleuren bruin. Ze zijn verkrijgbaar in confectiematen 46, 44 en 42, en schoenmaten 41, 42, 43, 44, 45 en 46. Deze schoenen zijn een trots onderdeel van de PME Legend collectie, bekend om hun hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen.

Een Must-Have voor Elke Garderobe

Of je nu een casual outfit wilt samenstellen of een meer geklede look nastreeft, de Sneakers Gobbler Taupe zijn een must-have in je garderobe. Ze combineren moeiteloos met jeans, chino's en zelfs sommige formele broeken, waardoor ze een veelzijdige aanvulling zijn op je schoenencollectie. De hoogwaardige afwerking en het gebruik van sportleer zorgen ervoor dat deze sneakers niet alleen stijlvol zijn, maar ook lang meegaan.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met de Sneakers Gobbler Taupe van PME Legend. Bezoek onze website en ontdek waarom deze schoenen de perfecte keuze zijn voor elke moderne man. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben. Wees er snel bij, want deze populaire schoenen zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sneakers Gobbler Taupe (PBO2402250 - 7860)

Sneakers Gobbler Taupe (PBO2402250 - 7860)

109,99 € 44,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen