Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

PME Legend Sneakers Orville Khaki (PBO2302240 - 8208)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

139,99 € 56,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

PME Legend Sneakers Orville Khaki (PBO2302240 - 8208)

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met de PME Legend Sneakers Orville Khaki. Duurzaam, comfortabel en veelzijdig. Voeg ze nu toe aan je collectie!

Lees de volledige productomschrijving

Sneakers Orville Khaki: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de PME Legend Sneakers Orville Khaki (PBO2302240 - 8208). Deze sneakers zijn ontworpen voor de moderne man die zowel casual als elegant voor de dag wil komen. Met een tijdloze uitstraling en hoogwaardige materialen zijn deze schoenen een must-have voor elke garderobe.

Waarom Kiezen voor Sneakers Orville Khaki?

De Casual schoenen van PME Legend staan bekend om hun duurzaamheid en comfort. De Orville Khaki sneakers zijn geen uitzondering. Gemaakt van premium materialen, bieden deze schoenen niet alleen een stijlvolle look, maar ook een ongeëvenaard draagcomfort. Of je nu een dagje gaat winkelen, een casual meeting hebt of een ontspannen wandeling maakt, deze sneakers passen perfect bij elke gelegenheid.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de Sneakers Orville Khaki echt uniek maakt, is hun veelzijdigheid. Verkrijgbaar in de kleuren groen en bruin, kunnen deze schoenen gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende outfits. De beschikbare schoenmaten variëren van 41 tot 45, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm is. Bovendien zijn deze sneakers onderdeel van de uitgebreide collectie Schoenen bij Nieuwnieuw.com, wat betekent dat je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en de nieuwste trends.

Productdetails

De Sneakers Orville Khaki vallen onder de categorie Schoenen en zijn een trots product van het merk PME Legend. Deze casual schoenen zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik. De confectiematen 42 en 44 zorgen ervoor dat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden, terwijl de kleuren groen en bruin een veelzijdige toevoeging zijn aan je garderobe.

Een Stijlvolle Aanvulling op Je Garderobe

De Sneakers Orville Khaki zijn meer dan alleen een paar schoenen; ze zijn een statement. Ze stralen een gevoel van zelfverzekerdheid en stijl uit dat elke man zal waarderen. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer geklede outfit wilt afmaken, deze sneakers bieden de perfecte balans tussen comfort en elegantie.

Actie: Voeg Deze Must-Have Toe aan Je Collectie!

Wacht niet langer en voeg de Sneakers Orville Khaki van PME Legend vandaag nog toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek waarom deze schoenen de perfecte keuze zijn voor elke man die waarde hecht aan stijl en comfort. Bestel nu en ervaar zelf het verschil!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Sneakers Orville Khaki (PBO2302240 - 8208)

Sneakers Orville Khaki (PBO2302240 - 8208)

139,99 € 56,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen