Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Profuomo Trui Half-Zip Light grey (PPVJ30045C)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Profuomo Trui Half-Zip Light grey (PPVJ30045C)

Ontdek de Trui Half-Zip Light Grey van Profuomo: stijlvol, comfortabel en veelzijdig. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit tijdloze stuk toe aan je garderobe en bestel snel!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van de Trui Half-Zip Light Grey

In de wereld van herenmode is er één naam die synoniem staat voor kwaliteit en verfijning: Profuomo. Met hun nieuwste creatie, de Trui Half-Zip Light Grey (PPVJ30045C), brengen ze een kledingstuk dat zowel stijlvol als veelzijdig is. Deze trui is een perfecte aanvulling op de collectie van Truien & Vesten en belichaamt de essentie van moderne elegantie.

De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Wanneer je de Trui Half-Zip Light Grey aantrekt, voel je meteen de luxe en het comfort die het biedt. De zachte grijze kleur is niet alleen gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, maar straalt ook een subtiele verfijning uit. Deze trui is ideaal voor mannen die waarde hechten aan een stijlvolle uitstraling zonder in te boeten op comfort. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een ontspannen weekend hebt, deze trui past perfect bij elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor de Trui Half-Zip Light Grey?

De unieke selling points van deze trui zijn talrijk. Allereerst is de half-zip stijl een moderne twist op de klassieke trui, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen een casual en meer formele look. De trui is verkrijgbaar in verschillende Europese maten, waaronder S, L, M, XL, en XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Bovendien is de trui onderdeel van de categorieën Merken en Truien & Vesten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke garderobe.

Een Must-Have voor de Moderne Man

De Trui Half-Zip Light Grey van Profuomo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het laat zien dat je oog hebt voor detail en dat je kiest voor kwaliteit boven kwantiteit. Het is een trui die moeiteloos integreert in het drukke leven van de moderne man, en die elke outfit naar een hoger niveau tilt. Door te kiezen voor deze trui, investeer je in een tijdloos stuk dat je seizoen na seizoen kunt dragen.

Grijp Nu Je Kans

Wacht niet langer en voeg de Trui Half-Zip Light Grey toe aan je garderobe. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Profuomo. Deze trui is een exclusief item dat snel uitverkocht zal zijn. Zorg ervoor dat je niet misgrijpt en bestel vandaag nog. Maak je outfit compleet en ervaar zelf de luxe en stijl die deze trui te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Trui Half-Zip Light grey (PPVJ30045C)

Trui Half-Zip Light grey (PPVJ30045C)

€ 129,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen