Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Pure Path Essential Jersey Shirt White (10212 - 01)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Essential Jersey Shirt White (10212 - 01)

Ontdek de Essential Jersey Shirt White van Pure Path: een perfect balans van stijl en comfort. Ideaal voor elke gelegenheid. Bestel nu en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essential Jersey Shirt White van Pure Path

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we in het aanbieden van kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook een verhaal vertelt. De Essential Jersey Shirt White (10212 - 01) van Pure Path is een perfect voorbeeld van deze filosofie. Dit overhemd combineert tijdloze elegantie met moderne functionaliteit, waardoor het een onmisbaar item is in de garderobe van elke modebewuste man.

Waarom kiezen voor de Essential Jersey Shirt White?

De Essential Jersey Shirt White is niet zomaar een overhemd. Het is een statement van verfijning en comfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit jersey overhemd een ongeëvenaarde zachtheid en flexibiliteit. Of je nu een drukke werkdag hebt of een formele gelegenheid bijwoont, dit overhemd zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet en je ook zo voelt.

Unieke verkooppunten

Wat dit overhemd echt uniek maakt, is de combinatie van stijl en comfort. De witte kleur geeft een frisse en schone uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Bovendien is het verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De lange mouwen en het hoogwaardige jersey materiaal maken dit overhemd ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden.

Productdetails

De Essential Jersey Shirt White valt onder verschillende categorieën zoals lange mouw overhemden, merken, overhemden, en jersey overhemden. Dit maakt het een veelzijdig kledingstuk dat in verschillende stijlen en gelegenheden past. Het merk Pure Path staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit, wat duidelijk terug te zien is in dit overhemd.

Een must-have voor elke man

De Essential Jersey Shirt White is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in je persoonlijke stijl. Het biedt de perfecte balans tussen comfort en elegantie, waardoor het een onmisbaar item is in je garderobe. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt, een diner met vrienden, of een speciale gelegenheid, dit overhemd zorgt ervoor dat je altijd indruk maakt.

Bestel nu en ervaar het verschil

Wacht niet langer en voeg de Essential Jersey Shirt White van Pure Path toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom dit overhemd een favoriet is onder modebewuste mannen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een tijdloos en veelzijdig kledingstuk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Essential Jersey Shirt White (10212 - 01)

Essential Jersey Shirt White (10212 - 01)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen