Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Pure Path Essential Triangle Polo Blue (24020106 - 35)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 29,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Essential Triangle Polo Blue (24020106 - 35)

Ontdek de Essential Triangle Polo Blue van Pure Path! Deze stijlvolle polo biedt comfort en verfijning, perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak een statement in je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essential Triangle Polo Blue

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand moeten gaan. Daarom presenteren we met trots de Essential Triangle Polo Blue (24020106 - 35) van het gerenommeerde merk Pure Path. Deze polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en elegantie, perfect voor elke gelegenheid.

Waarom kiezen voor de Essential Triangle Polo Blue?

De Essential Triangle Polo Blue is ontworpen met de moderne man in gedachten. Of je nu een drukke werkdag hebt of een ontspannen weekend doorbrengt, deze polo biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort. De hoogwaardige stofsamenstelling van 95% katoen en 5% elastaan zorgt voor een zachte en ademende ervaring, terwijl de elastaan een subtiele stretch toevoegt voor een perfecte pasvorm.

Unieke verkooppunten

Wat deze polo echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de veelzijdigheid. De blauwe kleur straalt rust en vertrouwen uit, ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden. Bovendien is de polo beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De Essential Triangle Polo Blue valt onder diverse categorieën zoals T-shirts & Polo's, Merken, en Nieuwe collectie, wat het een veelzijdige keuze maakt voor elke garderobe.

Details die er toe doen

De Essential Triangle Polo Blue is meer dan alleen een polo; het is een symbool van kwaliteit en stijl. De stofsamenstelling van 95% katoen en 5% elastaan biedt niet alleen comfort maar ook duurzaamheid, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan je kledingcollectie. Het merk Pure Path staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en detail, wat duidelijk te zien is in dit ontwerp.

Maak een statement

De Essential Triangle Polo Blue is perfect voor mannen die hun stijl serieus nemen. Of je nu een casual look wilt creëren met een jeans of een meer formele uitstraling met een chino, deze polo biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet, ongeacht de gelegenheid.

Wacht niet langer!

Ervaar zelf de kwaliteit en stijl van de Essential Triangle Polo Blue. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en voeg dit onmisbare kledingstuk toe aan je collectie. Wacht niet te lang, want deze populaire polo is snel uitverkocht. Bestel nu en ontdek waarom Pure Path de keuze is voor de moderne man.

Specificaties

Specificaties voor: Essential Triangle Polo Blue (24020106 - 35)

  • Stofsamenstelling: 95% katoen, 5% elastaan

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Essential Triangle Polo Blue (24020106 - 35)

Essential Triangle Polo Blue (24020106 - 35)

59,99 € 29,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen