Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Essential Triangle Polo Ecru (24020106 - 54)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Essential Triangle Polo Ecru (24020106 - 54)

Ontdek nu de Essential Triangle Polo Ecru van Pure Path bij Nieuwnieuw.com Herenmode! Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Bestel snel, voor je te laat bent!

Lees de volledige productomschrijving

Essential Triangle Polo Ecru: Tijdloze Elegantie voor de Moderne Man

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand gaan. Daarom presenteren we met trots de Essential Triangle Polo Ecru (24020106 - 54) van Pure Path. Deze polo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een symbool van verfijning en veelzijdigheid, perfect voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor de Essential Triangle Polo Ecru?

De Essential Triangle Polo Ecru is ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. Gemaakt van een hoogwaardige stofsamenstelling van 95% katoen en 5% elastaan, biedt deze polo een ongeëvenaard comfort en een perfecte pasvorm. De subtiele kleuren wit en beige maken het een veelzijdige keuze die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de Essential Triangle Polo Ecru echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de toewijding aan kwaliteit. De polo valt onder de categorieën T-shirts & Polo's, Korte mouw polo's, en Nieuwe collectie, wat betekent dat je altijd up-to-date bent met de laatste modetrends. Bovendien is het verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Details en Specificaties

De Essential Triangle Polo Ecru is een product van het gerenommeerde merk Pure Path, bekend om hun toewijding aan kwaliteit en stijl. Het gebruik van 95% katoen zorgt voor ademend vermogen en comfort, terwijl de 5% elastaan zorgt voor flexibiliteit en een aansluitende pasvorm. Deze polo is ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke garderobe.

Een Must-Have voor de Moderne Man

De Essential Triangle Polo Ecru is niet zomaar een polo; het is een statement van stijl en verfijning. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, deze polo zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet. De combinatie van tijdloze kleuren en hoogwaardige materialen maakt het een onmisbaar item in de garderobe van elke moderne man.

Ontdek de Collectie en Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg de Essential Triangle Polo Ecru van Pure Path toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek ons uitgebreide assortiment aan T-shirts & Polo's. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Wees er snel bij, want deze must-have polo is populair en snel uitverkocht!

Specificaties

Specificaties voor: Essential Triangle Polo Ecru (24020106 - 54)

  • Stofsamenstelling: 95% katoen, 5% elastaan

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Essential Triangle Polo Ecru (24020106 - 54)

Essential Triangle Polo Ecru (24020106 - 54)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen