Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

pure path Flannel Overshirt Regular Fit Blue (24030203 - 35)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,99 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

pure path Flannel Overshirt Regular Fit Blue (24030203 - 35)

Ontdek de Flannel Overshirt Regular Fit Blue: de perfecte mix van stijl en comfort. Ideaal voor elke gelegenheid, van casual tot chic. Voeg dit veelzijdige stuk toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Flannel Overshirt Regular Fit Blue: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de veelzijdigheid en het ongeëvenaarde comfort van de pure path Flannel Overshirt Regular Fit Blue. Dit kledingstuk is meer dan alleen een overhemd; het is een stijlstatement dat moeiteloos de grens tussen casual en chic overschrijdt. Ideaal voor de moderne man die op zoek is naar een balans tussen stijl en functionaliteit.

Waarom Kiezen voor de Flannel Overshirt Regular Fit Blue?

De Flannel Overshirt Regular Fit Blue biedt een unieke combinatie van comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgt dit overshirt voor een aangename draagervaring, ongeacht de gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een informele bijeenkomst hebt, dit overhemd past perfect in elke situatie. Het is de ideale keuze voor mannen die hun garderobe willen verrijken met een veelzijdig en tijdloos stuk.

Productdetails en Unieke Kenmerken

Dit overshirt valt onder de categorieën Overhemden, Lange mouw overhemden, Merken, Overshirts, en Pure Shirts. Het is beschikbaar in een reeks Europese maten: S, L, M, XL, en XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De blauwe kleur geeft een frisse, moderne uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken in je garderobe.

Het merk pure path staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit, wat duidelijk zichtbaar is in dit overshirt. De regular fit zorgt voor een comfortabele pasvorm die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch. De flanellen stof biedt warmte en zachtheid, waardoor het ideaal is voor de koelere maanden.

Een Essentieel Kledingstuk voor de Moderne Man

De Flannel Overshirt Regular Fit Blue is meer dan een mode-item; het is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Het biedt de flexibiliteit om te worden gedragen als een overhemd of als een lichte jas, afhankelijk van de weersomstandigheden en je persoonlijke stijl. Dit maakt het een uitstekende investering voor diegenen die waarde hechten aan veelzijdigheid en duurzaamheid in hun kledingkeuzes.

Grijp Nu Je Kans!

Wacht niet langer en voeg de Flannel Overshirt Regular Fit Blue toe aan je collectie. Met zijn tijdloze ontwerp en superieure kwaliteit is dit overshirt een must-have voor elke modebewuste man. Bezoek Nieuwnieuw.com en ervaar zelf de unieke combinatie van stijl en comfort die pure path te bieden heeft. Bestel vandaag nog en ontdek waarom dit overshirt een favoriet is onder mannen die weten wat ze willen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Flannel Overshirt Regular Fit Blue (24030203 - 35)

Flannel Overshirt Regular Fit Blue (24030203 - 35)

€ 139,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen