Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Forbidden Fruits T-shirt Sand (24020105 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Forbidden Fruits T-shirt Sand (24020105 - 46)

Stap in stijl met het Forbidden Fruits T-shirt van Pure Path. Ontdek tijdloze klasse en kwaliteit bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat je persoonlijkheid stralen!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van het Forbidden Fruits T-shirt van Pure Path

Stap in een wereld waar mode meer is dan alleen kleding; het is een expressie van persoonlijkheid, een teken van verfijning en een belichaming van stijl. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man streeft naar een garderobe die niet alleen zijn individualiteit weerspiegelt, maar ook een verhaal vertelt. Het Forbidden Fruits T-shirt Sand van Pure Path is meer dan een kledingstuk; het is een stukje van dat verhaal.

Voel de Verfijning, Ervaar de Kwaliteit

De eerste aanraking met het Forbidden Fruits T-shirt onthult de ongeëvenaarde kwaliteit en aandacht voor detail die Pure Path belichaamt. De zachte, beige tinten en het subtiele design nodigen uit tot een blik van waardering en een gevoel van exclusiviteit. Dit is geen gewoon T-shirt; het is een statement van elegantie en klasse.

Een Stijl die Spreekt

In de wereld van herenmode, waar trends komen en gaan, blijft de ware stijl tijdloos. Het Forbidden Fruits T-shirt Sand staat symbool voor deze tijdloze stijl. Het past naadloos in elke garderobe, van de casual look voor een dag in de stad tot de meer geklede momenten waarop je indruk wilt maken. Met dit T-shirt van Pure Path kies je voor een stijl die spreekt zonder woorden.

De Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De zoektocht naar het perfecte T-shirt eindigt hier. Beschikbaar in maten XS, S, en XL, biedt het Forbidden Fruits T-shirt Sand van Pure Path een pasvorm die elke man laat stralen. Het is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, ontworpen om je beste eigenschappen te benadrukken.

Ontdek de Collectie

Als onderdeel van onze T-shirts & Polo's collectie, staat het Forbidden Fruits T-shirt Sand niet op zichzelf. Het is onderdeel van een grotere visie van Nieuwnieuw.com Herenmode, waarbij kwaliteit, stijl en diversiteit centraal staan. Wij nodigen je uit om deze visie te ontdekken, om jezelf te omringen met kleding die je niet alleen draagt, maar die je beleeft.

Laat je niet langer beperken door de conventionele keuzes van herenmode. Kies voor het Forbidden Fruits T-shirt Sand van Pure Path en stap in een wereld van ongekende stijl en kwaliteit. Dit is jouw moment. Laat het niet voorbijgaan.

Ontdek nu de volledige collectie op Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar zelf de perfectie van Pure Path. Jouw nieuwe favoriete outfit wacht op je.

Specificaties

Specificaties voor: Forbidden Fruits T-shirt Sand (24020105 - 46)

  • Stofsamenstelling: 100% katoen

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Forbidden Fruits T-shirt Sand (24020105 - 46)

Forbidden Fruits T-shirt Sand (24020105 - 46)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen