Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path HD Logo Sweat Shorts Off White (24010521 - 45)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path HD Logo Sweat Shorts Off White (24010521 - 45)

Voeg de HD Logo Sweat Shorts Off White toe aan je garderobe voor comfort en stijl. Mis deze kans niet om je look te upgraden. Bestel nu bij Pure Path!

Lees de volledige productomschrijving

HD Logo Sweat Shorts Off White: De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Bij Pure Path draait alles om het combineren van comfort met stijl, en de HD Logo Sweat Shorts Off White (24010521 - 45) is daar geen uitzondering op. Deze sweat shorts zijn ontworpen voor de moderne man die op zoek is naar veelzijdigheid en gemak zonder concessies te doen aan zijn uitstraling. Of je nu een ontspannen dag thuis doorbrengt of een casual uitstapje maakt, deze shorts zijn jouw go-to keuze.

Waarom Kiezen voor HD Logo Sweat Shorts Off White?

De HD Logo Sweat Shorts Off White bieden een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgen deze shorts voor een comfortabele pasvorm en een luxueuze uitstraling. De off-white kleur geeft een frisse en moderne look die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Bovendien is de subtiele branding van Pure Path een teken van verfijning en klasse.

Uitgebreide Categorieën en Specificaties

Deze sweat shorts vallen onder verschillende categorieën zoals Broeken & Jeans en Korte Broeken. Dit maakt ze een veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Verkrijgbaar in de Europese maten S, L, M, XL en XXL, is er voor elke man een perfecte pasvorm. De neutrale witte kleur maakt het een ideale keuze voor elke gelegenheid, van een casual dagje uit tot een sportieve activiteit.

De Perfecte Keuze voor Elke Gelegenheid

De HD Logo Sweat Shorts Off White zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze zijn ideaal voor zowel binnen- als buitenactiviteiten en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken uit de Pure Path collectie. Of je nu een casual outfit zoekt of iets sportiefs, deze sweat shorts bieden de flexibiliteit die je nodig hebt.

Exclusieve Aanbieding: Koop Nu!

Wacht niet langer en voeg de HD Logo Sweat Shorts Off White toe aan je garderobe. Deze veelzijdige en stijlvolle shorts zijn een must-have voor elke modebewuste man. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Pure Path. Mis deze kans niet om je stijl naar een hoger niveau te tillen. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de kwaliteit van Pure Path!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
HD Logo Sweat Shorts Off White (24010521 - 45)

HD Logo Sweat Shorts Off White (24010521 - 45)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen