Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Green (24020108 - 17)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Green (24020108 - 17)

Upgrade je garderobe met het Loose fit Crewneck SS T-shirt Green van Pure Path! Comfortabel en stijlvol, een must-have voor elke man. Bestel nu en vernieuw je outfit!

Lees de volledige productomschrijving

Loose fit Crewneck SS T-shirt Green: De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Ontdek de nieuwste toevoeging aan je garderobe met het Loose fit Crewneck SS T-shirt Green van Pure Path. Dit T-shirt belichaamt de perfecte balans tussen comfort en stijl, en is een must-have voor elke man die zijn kledingkast wil vernieuwen. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen weekend of een stijlvolle aanvulling voor je dagelijkse outfit, dit T-shirt biedt het allemaal.

Waarom Kiezen voor het Loose fit Crewneck SS T-shirt Green?

Het Loose fit Crewneck SS T-shirt Green is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt van 100% katoen, biedt dit T-shirt ultiem comfort en ademend vermogen, waardoor het ideaal is voor elke gelegenheid. De groene kleur voegt een frisse en moderne touch toe aan je outfit, terwijl de losse pasvorm zorgt voor een ontspannen en moeiteloze uitstraling. Dit T-shirt is een veelzijdige keuze die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken uit je garderobe.

Uitgebreide Specificaties en Categorieën

Dit T-shirt valt onder verschillende categorieën, waaronder T-shirts & Polo's, Ronde hals T-shirts, Merken, Nieuwe collectie, en Pure Path. Deze brede categorisering maakt het eenvoudig om dit veelzijdige kledingstuk te vinden en te combineren met andere items uit onze collectie. Beschikbaar in Europese maten van XS tot en met XXL, biedt dit T-shirt een perfecte pasvorm voor elke man.

De Kracht van Pure Path

Pure Path staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en tijdloze ontwerpen. Dit Loose fit Crewneck SS T-shirt Green is geen uitzondering. De stofsamenstelling van 100% katoen zorgt voor een zachte en comfortabele draagervaring, terwijl de duurzame kwaliteit ervoor zorgt dat het T-shirt zijn vorm en kleur behoudt, zelfs na meerdere wasbeurten. Door te kiezen voor Pure Path, kies je voor een merk dat zich inzet voor kwaliteit en stijl.

Voeg Dit Unieke Stuk Toe aan Je Collectie

Wacht niet langer en voeg het Loose fit Crewneck SS T-shirt Green toe aan je collectie. Dit T-shirt is een essentieel item dat je niet wilt missen. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en het comfort van dit prachtige kledingstuk. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Pure Path. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met dit unieke T-shirt. Koop vandaag nog en geniet van een geheel nieuwe outfit voor elke gelegenheid.

Specificaties

Specificaties voor: Loose fit Crewneck SS T-shirt Green (24020108 - 17)

  • Stofsamenstelling: 100% katoen

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Loose fit Crewneck SS T-shirt Green (24020108 - 17)

Loose fit Crewneck SS T-shirt Green (24020108 - 17)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen