Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue (24020108 - 35)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue (24020108 - 35)

Ontdek nu het Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue van Pure Path bij Nieuwnieuw.com! Comfort en stijl in één. Bestel snel, voor je favoriete maat uitverkocht is!

Lees de volledige productomschrijving

Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue: Jouw Nieuwe Favoriete T-shirt

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand moeten gaan. Daarom presenteren we met trots het Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue van Pure Path. Dit T-shirt is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van eenvoud en verfijning, perfect voor elke moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Waarom Kiezen voor het Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue?

Dit T-shirt biedt een unieke combinatie van comfort en stijl die moeilijk te evenaren is. Gemaakt van 100% katoen, voelt het zacht aan op de huid en biedt het ademend vermogen, waardoor het ideaal is voor zowel warme zomerdagen als voor het dragen onder een jas in de koelere maanden. De losse pasvorm zorgt voor een ontspannen look zonder concessies te doen aan de stijl.

De blauwe kleur van dit T-shirt is veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer geklede uitstraling met een blazer, dit T-shirt past perfect bij elke gelegenheid. De ronde hals voegt een klassiek element toe, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan je garderobe.

Details die het Verschil Maken

Het Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue valt onder meerdere categorieën zoals T-shirts & Polo's, Ronde hals T-shirts, en Nieuwe collectie. Deze brede categorisering benadrukt de veelzijdigheid en populariteit van dit kledingstuk. Het is beschikbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

De hoogwaardige stofsamenstelling van 100% katoen zorgt ervoor dat dit T-shirt niet alleen comfortabel is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De blauwe kleur blijft mooi, zelfs na meerdere wasbeurten, waardoor je er keer op keer stijlvol uitziet.

Een Must-Have voor de Moderne Man

Het Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue van Pure Path is meer dan alleen een kledingstuk; het is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man. Het biedt de perfecte balans tussen casual en chic, waardoor het geschikt is voor zowel dagelijkse activiteiten als speciale gelegenheden. Dit T-shirt is een investering in je persoonlijke stijl en comfort.

Ontdek de Collectie en Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige en stijlvolle T-shirt toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Pure Path. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom dit T-shirt een favoriet is onder modebewuste mannen. Wees er snel bij, want deze populaire items zijn snel uitverkocht!

Specificaties

Specificaties voor: Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue (24020108 - 35)

  • Stofsamenstelling: 100% katoen

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue (24020108 - 35)

Loose fit Crewneck SS T-shirt Blue (24020108 - 35)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen